Тзв. Косовска полиција је у Лепосавићу, током викенда, када нема наставе у Основној школи “Лепосавић” и Средњој школи “Никола Тесла”, прегледала и фотографисала просторије.

Директор Средње школе “Никола Тесла” Слађан Радовић каже за Косово онлајн да су двојица полицајаца дошла у суботу, нешто пре 17 сати, и од домара затражили да откључа поједине просторије – котларницу и помоћне просторије у којима домари чувају алате, и то без икаквог налога или образложења.

“Наша и друге школе на читавом Косову и Метохији, на северу, радиле су и у тежим условима. Образовали смо децу по плану и програму Министарства просвете Србије, тако да ћемо то сигурно и даље радити. Нама нема нико право да брани да васпитавамо и образујемо нашу децу по плану и програми Министарства просвете Србије”, навео је Радовић.

БОНУС ВИДЕО:

Шаровић објашњава да Вучић не подности ако није у главној улози шта год да се дешава. Све ове године је Вучић гасио Видовдан, јер Видовдан се обележава само на један дан, поменом Косовских јунака на Гезиметану. Кроз “Мердита добар дан” који је организован ове године у Београду Вучић покушава да скрене пажњу са Видовдана.

Вучић: “Овде нема јунака као што је био Мурат. И озбиљних стратега као што је био Мурат. Нема таквих, верујте ми… Мурат је био веома веома озбиљан човек, озбиљан војсковођа, Мурат је био… (уздах) за ове наше, нису ни скуте да му носе“


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *