Данас нам је Александар Вучић изнео теорију (корисећи се као и обично заменом теза) о рушењу своје криминогене власти, како би на власт довео неку нову, која ће служити истим западним господарима. А уствари он увелико служи тим западним “господарима”, што је и сам потврдио када је рекао да Американци из “дубоке државе” доносе одлуке о Србији.

А. Вучућ: Америкаци из “дубоке државе” доносе одлуке о Србији и региону

Да би подржао своју глупост, онај који воли да носи таблу са собом (да нам боље објасни), лаже нас опет, те хоће да нас убеди како је све туђа кривица, само не његова и његових криминалаца са КиМ зато што је само 3% Срба изашло на косовске изборе. Избегавајући да каже да је тако помогао својој браћи шиптарима да преузму власт у српским срединама, он упире прстом у те исте Србе и говори како су они криви што шиптари владају у српским срединама. Замена теза на највишем нивоу без стида и срама.

Врхунац свега је трогодишња прича о формирању новог покрета, који требао да окупи све оне себичне, злочинце и неодговорне јединке, чији је једини циљ да сачувају своје богатство стечено злочином и безакоњем и иживљавањем над поштеним Србима.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *