Текст преузет са интернет-сајта Ивана Максимовића, независног новинара и публицисте.

“Заштитом преосталог српског народа штитимо Косово и Метохију али и све друге виталне националне интересе на које је окупатор ударио фронтално и свом силином видевши да није било реакције на француско-немачки план о Косову и Метохији”.

Ових дана je, како смо то већ поменули, испред Сабора универзитетских професора, из искрене жеље да се ближе упозна са ситуацијом Косово и Метохију обишла мр Гордана Кангрга-Микулић и упозорила на нужност у одбрани народа и територије која јесте борба за сваки део српских земаља.

Гордана нам говори о разлозима њене посете јужној српској покрајини али и важности, односно немогућности сваке борбе не само за Јадар већ за било који други део српских земаља, ако то није борба за Косово и Метохију.

Заштитом преосталог српског народа штитимо Косово и Метохију али и све друге виталне националне интересе на које је окупатор ударио фронтално и свом силином видевши да није било реакције на француско-немачки план о Косову и Метохији.

Такође, са нама дели своје утиске о ономе што је видела током посете КиМ и указује на нужност у организацији родољубивих удружења али и предлаже нове видове борбе за заштиту српског народа који је изложен страховитом терору.

Тим планом Александар Вучић је најбруталније прекршио Устав и законе Србије починивши велеиздају одричући се Косова и Метохије у име државе Србије. Крајњи је моменат да се жестоко супротставимо разбијању државе Србије и затирању српског народа, у бити је поруке Гордане Кангрга – Микулић


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *