Пошта (Фото Радио Гораждевац)Пошта (Фото Радио Гораждевац)

У преподневним сатима су приведена два радника Поште Србије В.М и В.П док су се кретала из правца Осојана према Гораждевцу. Шиптарски терористи су заплењенили новац који су носили за исплату пензија и социјала давања.

Треутно се налазе у станици тзв. “полиције” у Пећи где дају изјаве. Шиптарски терористи су посетила и филијалу поште у Гораждевцу и привели још једну службеницу А.З да да изјаву.

Службеници поште који су приведени су превозили новац за пензије и социјална давања и у близини Гораждевца шиптарски терористи зауставили возило, након чега су службеници поште приведени.

Терориста Фадиљ Гаши је рекао кратко за Радио Гораждевац да он не може ништа да каже о том случају и упутио нас на централу у Приштини.

Канцеларија за КиМ: Терор Аљбина Куртија над Србима на Косову и Метохији настављен
Акција Куртијеве полиције спроведена је како би била онемогућена исплата пензија житељима те српске енклаве, а са јасним циљем да се српском народу онемогући опстанак на вековним огњиштима, саопштила је канцеларија за Косово и Метохију.

Канцеларија за Косово и Метохију у реалном времену информише релевантне међународне чиниоце о терору који се протеклих дана појачано одвија на Косову и Метохији, и очекујемо хитну и оштру реакцију како би се зауставио покушај прогона српског становништва из покрајине.

Акција Куртијевих полиције (терориста) спроведена је како би била онемогућена исплата пензија житељима те српске енклаве, а са јасним циљем да се српском народу онемогући опстанак на вековним огњиштима, наводи се у саопштењу.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *