Тaкозвана косовска полиција расписала је потерницу за више од 160 лица (Срба) због различитих наводних кривичних дела у четири општине севера КиМ саопштио је такозвани директоp тзв. кос. полиције.

Да подсетимо А. Вучић и И. Дачић су потписали Бирселски споразум. Члан 1 тог споразума каже следеће: Београд је предао списак од 751 члана Цивилне заштите која треба да се интегрише у “косовске” институције. Другим речима, Александар Вучић је Шиптарима предао списак свих запошљених чланова цивилне заштите.

То је катастрофални издајнички ударац за Републику Србију? Значи, он је људе изручио на тацни, на милост и немилост тзв. “косовским” правосудним органима 751 човека! Именом и презименом, адресом боравка итд. Па се ви чудите што у последње време РОСУ на северу Косова и Метохије, мало по мало, па тек ухапси неколико Срба. До сада стотинак, чини ми се. Па они иду по том списку и где год нађу да је неко од њих учествовао у некој демонстрацији, некој барикади, кап! Зато што је радила са Српском Листом.

Српску Листу не дирају, али зато цепају цивилну заштиту зато што им је изручена.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *