Džef Hovenijer Foto: DHA/ABACA / Abaca Press / ProfimediaDžef Hovenijer Foto: DHA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Такозвани амерички амбасадор на у терористичкој НАТО творевини, Џефри Ховенијер поручио је да је забринут због хапшења издајице, Јуде, Дејана Јанковића од стране српске полиције, преноси Газета експрес.

После састанка са Вјосом Османи, Ховенијер је изјавио:

“Забрињава нас последњи случај у којем су српске власти привеле господина (?) Јанковића. То питање ме посебно брине јер је он неко кога познајемо годинама, а помогли смо и интеграцију српске заједнице у (тзв.) “косовску полицију”, без обзира на етничку припадност и њихову улогу коју су играли и играју у “косовској полицији”. Посебно смо забринути због притвора господина Јанковића“, рекао је Ховенијер новинарима.

Поводом захтева Османи за реакцију међународног фактора по овом питању, Ховенијер је рекао да се САД слажу са изјавом Европске уније. Захтевао је да се спроведу сви договори из процеса дијалога.

“Настављамо да радимо са Европском унијом и укључени смо у процес дијалога и желимо да се ти споразуми имплементирају. Изјава ЕУ је јасна, није да се не слажемо са изјавом ЕУ. Захтевамо да се сви договори спроведу и настављамо да радимо заједно“, рекао је Ховенијер новинарима.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *