После јучерашње посете Београду, драга пријатељица Александра Вучића (“ЕУ нема алтернативу, а БРИКС нам је прва резерва”), је данас посетила чедо тзв. државу “Косово”! Ми кажемо тзв. државу, али изгледа да Урсула Фон дер Лајен тако не мисли, бар јој у Београду јуче то нису ваљано објаснили!

Уствари, нама је Вучић објаснио да је јуче уписао још једну ПОБЕДУ у тешким разговорима са својим драгим пријатељима из ЕУ – пристао је зарад некаквих пара и некаквог пута за ЕУ (који ће за нас увек бити пут вечног трајања) да још једном потврди да је предао Косово и Метохију, јер из данашњег обраћања Урсуле у Приштини друго не можемо закључити! Исти је случај и са односом према Русији,која нам је једина заштитница још увек…!

Урсула Фондер Лајен у Приштини:

Косово видимо као партнера, омогућимо пут Косова ка ЕУ. То што је Вучић примио мене, премијера Пољске и Грчке, уместо да иде у Казањ је врло јасна порука.

Ово би укратко био резиме посете.

У срдачном разговору са председницом терористичке државе Косово фон дер Лајн даље каже: 

“Желим да поздравим спразум који је две недеље усвојен на Берлинском процесу и који је веома битан за Западни Балкан, као и уклањање мера за пуштање роба из Србије на Косово, тако да су то све веома добре вести и то су конкретни кораци ка ЕУ и нормализацији. Честитам вам на вашем ангажовању и вољи коју сте показали на путу ка ЕУ“.

Србија је ревносна у спровођењу свих договора, а наша власт нас две недеље убеђује да није ништа спорно потписала у Берлину и да одлука о пропуштању робе из Србије нема везе са одлуком и то на предлог Београда да сепаратистичко Косово на састанцима ЦЕФТА наступа под именом Косово, а не као што је до тада био случај као УМНИК.

Браво председниче, јак ударац непријатељима Србије на путу победе!  

“Охридски споразум је кључан и веома битан. Знамо да сте посвећени њему. Посвећеност обично значи спровођење на време. То је важно, али такође сматрам да је јако добар знак да смо у стању да имамо предфинансирање пре краја године од 60 милиона евра. То нам показује да ћемо корак по корак успети да кренемо заједно. За мене је веома битно да отворима врата јединственом тржишту, специфичним секторима за косовске компаније што ће уједно донети бенефите за обе стране, корист за јединствено тржите ЕУ и за економију Косова“,

рекла је Фон дер Лајен.

Наш народ каже:

“ако коза (Урсула) лаже, рог (АВ) не лаже


Просудите сами!  на питање у вези састанка са Вучевићем да да коментар Урсула је одговорила:


За мене је јасна порука била да је председник Србије мене угостио а пре тога премијере Пољске и Грчке уместо да буде у Казању. То је јасна порука.

Порука је јасна и нама, само није Вучевићу, изгледа да не схвата да је наш председник мултипрактик и да премијер, као уосталом и други органи власти у овој земљи служе да буду икебана!

Извор: Евроазија https://t.me/evroaz


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *