Позната коруптивна председница Европске комисије Урсула фон дер Лајен, појашњава своју изјаву из Приштине да се очекује од Србије да испоручи де факто признање ткз “Косова” и каже је да се ради о спровођењу Охридског споразума.

Фон дер Лајен је на заједничкој конференцији за медије са Александром Вучићем у Београду, објаснила да Охридски споразум предвиђа различите кораке што је и признање докумената и институција тзв. “Косова” од стране Србије а уз то иде оснивање асоцијације општина српске већине. Даље тврди коруптивна Фон дер Лајен да то треба да реализује тзв. “Косово” и ће то утрти пут нормализацији односа између Србије и тзв. “Косова”. То је неопходан предуслов за европски пут, додаје коруптивна председница Европске комисије.

Послушајте објашњење Фон дер Лајен:

Са Косово Онлине YouTube канала.

Из ове изјаве се јасно види да је Охридски споразум уствари де факто признање ткз републике “Косово”, иако то А. Вучић покушава да оповргне. Такође је то де факто признање ткз “Косова” предуслов за ткз. европски пут Србије.

Да напоменнемо да је А. Вучић изјабио да он прихвата све споразуме од Бриселског то Охридског, што подразумева и де факто признање квази државе ткз “Косово” према објашњењу Фон дер Лајен.

Француско-немачки ултиматум који је А. Вучић прихватио

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *