Такозвана Косовска полиција, врши претрес у банци у Лепосавићу, проверавају рачуне, и испитују раднике!

Да се подсетимо Бриселског споразума и Техничког Споразума о Катастру који су А. Вучић и И. Дачић потписали.

У Споразуму о Катастру тачка 3 предвиђа да ће специјални представник Европске Уније добити скениране копије целокупне оригиналне катастарске архиве и евиденције Србије пре 1999. Када су српска војска и полиција повлачили са Косова и Метохије они су са собом поукли све катастарске матичне књиге. Веома мали број је остао тамо, јер су се повлачили у паници да покупе све. Али ово друго је системски и систематски покупљено и изнето. Тако су подаци о власничкој структури комплетно били у републици Србији, а онда је власт у Београду на челу са А. Вучићем и Дачићем пристали да све податке врате назад на Косово и Метохију. Такозвани врховни суд, такозваног “Косова” у тачци 6 Споразума о Катастру ће поступати у случају неких жалби и неспоразума. Значи тзв. врховни суд тзв “Косова”.

Већ је предат предат ауторитет тзв. врховном суду тзв. Косова “независне државе”. Што значи, да те одлуке које тај тзв. врховни суд донесе, везане за катастар, биће коначне, извршне и неће моћи да буду оспораване. Катастарска агенција тзв. “Косово”, у тачци 7, доноси неопходне измене у тзв. катастар тзв. “Косова”. То се односи на катастарску евиденцију, па чак и црквене својине!

То у пракси значи следеће:

Власти у Београду су предале катастарксе књиге, врховни суд тзв. “Косова”, њихово тело, узме и промени катастарске податке, односно власничку структуру у катастрима, односно катастарским књигама, ми се жалимо и кажемо НЕ, па то је наше власништво, врховни суд доноси одлуку која је коначна и извршна, не може бити оспоравана, тврди да није наше, то је власништво “републике Косова” и на основу тога што врховни суд донесе такво решење и доноси, то ради катастарска агенција на тзв. “Косову”, уноси неопходне промене у катастарски регистар. Другим речима, власништво Србије прелази у власништво тзв. “Косова”, чак и у црквеној својини.

Што значи да врховни суд тзв. “Косова” може Пећку патријаршију, Дечане, Грачаницу да преведе у шиптарску својину. Они то већ раде. Србија је потписала Бриселски споразум и тачке у којима се Србија сагласила са тим.

По неким проценама, држава Србија и уопште српско власништво се процењује на неких хиљаду милијарди долара. Наравно у то улази и Трепча, Газиводе, национални парк Шар Планина, све фабрике од Пероникла, до у Качанику има једна фабрика цемента. То је све било српско власништво, власништво Републике Србије. Ми смо плаћали деценијама кредите и камате, рецимо за Трепчу итд. Ова банда овде се сагласила са тим да се све преда, да им преда те књиге, и да они у тим књигама изврше промене и да то више не буде власништво Републике Србије.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *