После дуге “хоћу-нећу” драме, Вучић је уместо на самит БРИКС-а отишао у Словачку на трилатерални састанак са премијером те земље Робертом Фицом и премијером Мађарске Виктором Орбаном.

После трилатералног састанка са премијером Словачке Фицом и премијером Мађарске Орбаном, наводно ће Србија “наставити” са тим земљама да сарађује и заједно ради на сузбијању илегалних миграција.

Нажалост, Вучић наставља своју игру злоупотребе српско-руских односа за манипулисање јавним мњењем, исцрпљујући све више и више могућности. Русима је потпуно јасно да он води Србију у НАТО и да је решен, зарад опстанка на власти, да уништи Србију до краја.

На питање зашто је Вучић извршио политичко самоубиство неодласком у Казањ, могли би да се наведу разни разлози:

Први и најближи разлог истини је да је кукавица.

Други разлог, да је по свим мерилима уцењен од западних “господара” који су га и поставили на место “владара” Србије.

Трећи разлог, једнако валидан, да он себе не доживаљава као представника српског народа, већ као власника овог народа.

Ако је 80% становништва у Србији за наше присуство на самиту БРИКС-а у Русији, онда је председник Србије обавезан да представља ставове свог народа.

Вучић је српском народу успео да навуче на грбачи од ММФ-а до извршитеља, човек који је одлучан да расели 100 000 Срба из лозничког краја у интересу аустралијске компаније. Предао је све институције на Косову и Метохији сепаратистичким властима на у Приштини. Уз помоћ Српске Листе омогућио сепаратистима да оснују своју тзв. војску, уђу на север Косова и Метохије итд. итд.

Одједном такав човек нема храбрости чак ни да оде на политички скуп на коме се одлучује будућа историја Србије, јер је једино способан да извршава налоге америчког амбасадора у Србији, Кристофера Хила.

Бојимо се да није остало превише простора ни за једног Србина и Русофила у СНС партији да оправдава ову врсту Вучићевих поступака, а да не употреби речи издаја и капитулација.

Јучерашња изјава о Косову и Метохији на РТС телевизији. Човек се чак ни не стиди своје издаје. Погледајте снимак:


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *