Љуљзим Хетеми изразио је захвалност члановима терористичке албанске организације „илирски орлови” који су га посетили у његовом кабинету. Хетеми је навео да је посета ових терориста донела „топлину и другачију перспективу“ у „нашу црвено-црну општину“.

„Имао сам задовољство да јуче у својој канцеларији примим припаднике илирских орлова. Донели су топлину и другачију перспективу у нашу црвено-црну општину. Веома сам захвалан што су ме посетили и изразили жељу да сазнају о свим препрекама и изазовима са којима смо се суочавали од почетка до данас”, рекао је сепаратиста Хетеми.

Уз помоћ велеиздајника Александра Вучића, сепаратисти су успели да се инсталирају у српске институције.

Такозвани „илирски орлови“, представљени као албанско-немачка организација, а уствари терористичка организација, основани су 28. новембра 2016. године у Карлсруеу у Немачкој. Предвођена Сабијем Качанолијем, група се залаже за идеју „велике Албаније“ и уједињења Албанаца широм света. Овај терористички мото се често појављује у њиховим објавама на друштвеним мрежама.

„Велика Албанија је била, јесте и биће; Албанија има дубоке корене и једног дана ће Албанија процветати на овој планети“, једна је од порука коју ова организација промовише путем друштвених мрежа.

У опису активности „илирски орлови” истичу своје јединство кроз тзв. “албанску традицију”, углавном украдена од околних народа, а њихов рад обухвата и очување тзв. “албанских вредности” у дијаспори. Медији као што је Бота сот извештавају да је организација препознатљива по томе што њени чланови носе униформе које приказују симболе тзв. “албанске културе и историје”, укључујући портрете Скендербега, који је био Србин и терористе Адема Јашарија, који се сакрио у псећу кућицу пре него што је жртвовао жену и децу.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *