У данима када терористичка тзв. власт Аљбина Куртија Србима укида динар на Косову и Метојихи, у складу са бриселским споразумом који је потписао владајући издајнички режим на челу са велеиздајником А. Вучићем, када исти режим најављује да ће симбол злочиначког НАТО бомбардовања, срушену зграду Генералштаба, дати у руке онима који су нас бомбардовали, када колонијални управник Кристофер Хил гостује на јавном сервису и покушава да оправда пред милионским аудиторијумом бомбардовање Србије, национална јавност се бави питањем Динка Грухоњића.

А ко је Динко Грухоњић? Грухоњић је осведочени србомрзац, босански муслиман који је током одбрамбено-отаџбинског рата са простора Републике Српске избегао у Србију, у град Нови Сад. Већ годинама пише и говори против Срба, српског народа и српске државе. Његове изјаве, објаве и текстови су расистичког/нацистичког карактера и говоре директно против уставног поретка државе Србије.

Међутим, сада у овом тренутку се појављује случај усташе “Динко Грухоњић” чије расистичко/нацистичке, против-уставне изјаве против Срба и српске државе А. Вучић јавно подржава. Његове изјаве је председник Србије означио као право на “другачије мишљење” и на један хистерични начин нагласио да ће свим својом снагом и интегритетом штитити и бранити такво мишњење.

После уводног дела, где критикује понашање присталица дела и рада усташе Динка Грухоњића и где хистерично виче “Срам га било, срам га било…” каже да ће свом својом снагом и интегритетом штити његово право на “другачије мишљење“. Значи председник Србије ће свом својом снагом и интегритетом штитити расиситичко/нациситичке и противуставне изјаве директно упућене против српског народа и српске државе.

Вучић ће свом својом снагом и интегритетом штитити право на “другачије мишљење”

А шта је циљ са случајем “Динка Грухоњића”:

  1. Прикривање потпуног колапса режимске политике седења на две столице и испуњавања француско-немачког плана (“Косово” у Савет Европе)
  2. Усмеравање родољубиве енергије на Динка Грухоњића уместо на велеиздају Александра Вучића

Динка Грухоњића треба да процесуирају институције, што значи од губитка посла до других законских санкција.

Вучићев режим је успео за три дана да у европским медијима наметне тему војвођанског сепаратизма који је заправо минорна појава са подршком од 5 до 7 процената у Војводини.

Међутим, овом методологијом радикализације, Војводина би могла да постане поприште већих инцидената што може послужити као повод за укључивање “међународне заједнице”.

Запамтите, никада не смемо продубљивати унутрашње мржње и поделе јер то је пут ка даљем комадању Србије. Поготову се небитним ликовима не сме давати пажња на националном нивоу јер тако се заправо остварује њихова агенда.

Овај режим је саучесник комадања Србије као и све политичке партије које подржавају прављење хаоса у Новом Саду чији резултат ће бити ојачавање војвођанског сепаратизма.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *