Ову вест је објавиo Ејуп Македонци (терориста који себе сматра министаром одбране), путем објаве на Фејсбуку, након учешћа на 20. састанку Контакт групе за одбрану Украјине у Рамштајну у Немачкој.

“Данас сам на 20. састанку Контакт групе за одбрану Украјине у Рамштајну, Немачка, нагласио да “република Косово” остаје непоколебљива у подршци праведној борби народа Украјине и подржаваће је до коначне победе.

Информисао сам министре и представнике више од 50 земаља Контакт групе о подршци КБС за обуку украјинских трупа у оквиру операције Интерфлек у Британији, као и о обуци за разминирање украјинских трупа коју спроводимо. у сарадњи са ЕУЦОМ-ом, на (окупираном) Косову (и Метохији).
Присутне сам обавестио и о првом пакету војне подршке који ће током следеће недеље бити упућен Украјини, а састоји се од десетина тактичких камиона, тактичких возила и војних оклопних аутомобила. Поред тога, у свом говору најавио сам координацију и припрему другог пакета војне подршке који се састоји од хиљада минобацачких метака који ће ускоро бити послати у Украјину у циљу подршке украјинским војним јединицама у повећању индиректне ватрене моћи,” написао је Македонци на свом Фејсбук налогу.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *