Тениски савез такозваног “Косова” реаговао је на дешавања уочи меча Србије и Велике Британије у Дејвис купу. Српски тенисери су на терен у Малаги изашли уз песму „Весели се српски роде”, што је наишло на осуду у Приштини, али и код појединаца у региону.

Тениски савез тзв. Косова је саопштио и да ће у координацији са институцијама поднети жалбу ИТФ-у, Међународном олимпијском комитету и другим релевантним институцијама. Тамошњи медији су подсетили да је Ђоковић на Ролан Гаросу на камери написао „Косово је срце Србије”.

Незампаћена саботажа Дејвис купа: Обрисан снимак репрезентације Србије уз “Весели се српски роде!“

Тениска репрезентација Србије изашла је на терен пред меч са Великом Британијом уз песму „Весели се српске роде“, а дан касније огласио се Тениски савез такозваног “Косова” који је побунио управо због нумере Данице Црногорчевић. После те побуне Дејвис куп је са друштвених мрежа избрисао снимке на којима се чује та нумера.

Велика полемика повела се после сусрета Србије и Велике Британије у Дејвис купу, јер су српски тенисери предвођени Новаком Ђоковићем пред оба сингл меча слушали „Весели се српски роде“.

Реаговао је Тениски савез такозваног “Косова” који је истакао да су српски тенисери певали националистичку песму.

После овакве реакције снимак се масловно дели по друштвеним мрежама и постао је још популарнији!


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *