Неколико дана након што се јавност видно узнемирила анти-српским лажима приказаним у ТВ серији “Деца зла”, аутор по чијем је роману снимана – судија Миодраг Мајић, улази у политику.

Много повода за шпекулацијама пружа овај потез али овде ћемо се бавити искључиво чињеницама.

Бављење политиком закон прилично јасно забрањује као што члан 97, став 12, Закона о судијама гласи: Обављање друге функције, посла или приватног интереса који су неспојиви са судијском функцијом. Спада у теже дисциплинске преступе.

Да ли је могуће да судија ово не зна? Свакако да није, наравно. Међутим, судија Мајић је познат по присним везама са америчким амбасадорима у Србији као и са Сорошевом поставом која је много зла и неправде нанела и наноси српском народу. У тим условима остати доследан задатку гарантује управо подршку амбасаде и Сорошевих јуришника.

Иницијатива “Проглас” коју је Мајић представио на друштвеним мрежама, јуче је јавности предочила свој “текст”(? Чак не ни проглас или програм већ само текст?!) а пренела га је, ко друго него америчка телевизија N1.

Оно што је занимљиво јесте да се у тексту ни једном једином речју не помињу врста, начин ни природа “промена” на коју треба да зауставимо што је више него чудно. Осим ако то посматрамо баш како је у наслову наведено – политички бизнис. Једино тако је могуће разумети зашто једна политичка иницијатива нема никаакв програм – зато што је спремна да тргује свима што се продаје а држава и народ се увек продају за високу цену.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *