Дописници Вечерњих новости тврде у интернетом разговору да интервју са родитељима недавно ухапшене и брутално терорисане српске деце у Косовској Митровици од стране албанских силеџија при тзв. “Косовској полицији”, није објављен јер је то спречила Српска листа страхујући да би истина могла да наштети Александру Вучићу и заустави га у издаји јужне српске покрајине.

Деветог септембра увече четворица младића средњошколског узраста ухапшено је у северном делу Косовске Митровице. Њих је на главном градском шеталишту док су ходали заокупљени својим разговором, провоцирало неколико “инспектора” тзв. “Косовске полиције”, по годинама вероватно директних припадника терористичке такозване “УЋК” чију мржњу према Србима не треба нарочито наглaшавати. “Инспектори” су били у цивилу и нису се представили јер су очигледно имали намеру да изазову сукоб а затим да искористе свој положај “службеног лица” при сепаратистичким паралелним структурама. То су и урадили. Насрнули су на младиће који су се окренули назад желећи да избегну проблем да би “инспектори” наставили грубо да их вређају, да им се подсмевају и провоцирају на сваки могући начин. Одлазећи од њих један од младића је подигао руку и показао им средњи прст, што је најмања могућа реакција на грубе провокације, да би шиптарски “инспектори” агресивно потрчали за њима. Младићи су успели да побегну али су “инспектори” јавили централи која је на ову, малтене децу, послала две редовне патроле и једну јединицу РОСУ полиције. Изненадили су младиће, пресрели их и малтретирајући ухапсили. Након што су приведени у полицијску станицу младићи су грубо малтретирани, пребијани од стране прпадника ове “полиције” која је директни изданак терористичке “УЋК” толико да су неки од њих губили свест. И поред тога докторима није бил одозвољено да им пруже помоћ.

Сутрадан су се окупили Срби из овог града да протестују због бруталног насиља шиптарских сепаратиста који су, захваљујући моћи коју им је Вучић дао и на северу Косова и Метохије, уцењивали родитеље да суђење неће почети док се народ не разиђе. Пошто је атмосфера постала усијана и претила да ескалира на штету сепаратиста, из Српске листе су Шиптарима прискочили у помоћ и захтевали од народа да се разиђе како би сепаратисти задржали контролу над ситуацијом.

То није једина помоћ коју су тог дана пружили у издаји Косова и Метохије. Од дописника Вечерњих новости Косовска истина сазнаје да изјава једног од родитеља ове деце није могла да оде у јавност због захтева Српске листе која је продужена рука Александра Вучића. У страху од одмазде режима, отказа и прогона и у остатку Србије, дописници Вечерњих новости су послушали захтев и нису објавили изјаву.

Радило се само о једној реченици. Питање дописника је било “Ко је крив за ово што се десило” на шта је један од родитеља одговорио, “криви су они који су ово урадили али су криви и они који су их довели”.

Било је довољно рећи да су криви и “они који су их довели” да би Српска листа одмах препознала себе у томе али и Александра Вучића који је директни кривац за актуелни прогон Срба на северу од стране Шиптара. Тако је ова сепаратистичка странка преузела на себе најважнији део про-албанске пропаганде стављањем шапе на истину о страдању Срба на Косову и Метохији уколико та истина може и најмање да наштети Вучићу и тако га заустави у велеиздаји јужне српске покрајине.

Само нек’им је Вучић жив, здрав и на слободи, остало ће српска деца и народ на КиМ већ претрпети некако!


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *