Ускоро ће европска полиција хапсити Србе по Београду и биће заштићени као бели медведи

Министар унутрашњих послова Србије Дачић рекао је да ће снаге Европске агенције за заштиту граница и обале (Фронтекс) бити распоређене не само на границама Србије већ и унутар граница. То је предвиђено споразумом о активностима Фронтекса у Србији, који је потписан са комесаром ЕУ за унутрашње послове и миграције Илвом Јохансон.

Дачић је истакао да ће то ојачати заједничку борбу против прекограничног криминала и илегалних миграција. ЕУ је у Србију пребацила 52 нова патролна возила.

Смисао овог споразума је да и посматрају да ли Србија региструје мигранте и да ли их смешта и спречава да пређу у ,,Шенген зону”.

Значи, страна полиција контролише колико миграната морамо да лагерујемо у Србији. Србија постаје као неко чистилиште где се мигранти региструју као “прва земља уласка”. По свим конвенцијама, ако на пример стигну до Белгије или Холандије и одбије им се захтев за азил, враћају их у земљу првог уласка, тј. Србију. Власт у Србији је нама наменила стотине хиљада миграната, којима ће европске земље одбити азил.

Срећна нам окупација браћо и сестре Срби.

Ивица Дачић, срећан, смеје се, ужива, једва је чекао да дођу колонијални управници.

Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *