Фото: ИлустрацијаФото: Илустрација
Озлоглашени предатор је дошао је у наше крајеве и на путу је да нам трајно затрује земљу и воду! Али није то једина пошаст која прети нашем народу!

Као што је Рио Тинто доша на запад, један такав окупатор ставио је шапу на исток! Наш брдовити и планински, шумама и ливадама покривени зелени исток! Компанија Данди која је свуда у свету за собом оставила пустињу ставила је на нишан Хомољске планине! Планински врхови биће самлевени у прах а руду ће преређивати цијанидом. Наше реке, планине и ливаде постаће јаловина овог тешког и смртоносног отрова! Тиме ће бити отровано врело Млаве! Бељаница! Једино место са очуваним прашумама у Србији! Чудо природе Хомољска потајница биће срављена са земљом! Нестаће станишта строго заштићених животињских врста као и бројни археолошки локалитети!

Једнако као Рио Тинто, ова компанија је склопила договор са властима у Србији!

Локални батинаши, осведочени криминалци који силом и страхом владају општином Жагубица, задужени су да уништавање природе прође немсетано и неприметно!

Хомоље као највећи произвиђач најквалитетнијег меда у Србији, овим пројектом, осуђени је на пропаст!

Ако се ова пошаст не заустави, Хомољске планине кроз које пролази река Млава и храни целу источну Србију, ЗАУВЕК ЋЕ НЕСТАТИ!


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *