Та одлука, како је тада речено, биће на снази док Приштина не почне да поштује споразуме и право, док не повуче одлуку о регистарским таблицама и формира ЗСО у складу са Првим бриселским споразумом и свим другим споразумима који су по овом питању закључени у оквиру дијалога.

У међувремену се издешавало много тога на штету српског народа на КиМ, оно што је тотални апсурд је да смо недавно чули позиве од неких ‘мудраца’ да Курти организује нове изборе иако ни један захтев Срба није испуњењ чак шта више ситуација је далеко гора.

Заслугу за такво стање има искључиво Београд и актуелни председник А. Вучић, који свим својим “мудрим” корацима ради против Срба и интереса српског народа у нашој јужној покрајини. Постепено предаје све институције ткз. влади у Приштини по принципу “куване жаве”.

Ако желимо да очувамо територијални суверенитет Србије, спасимо наш народ у нашој јужној покрајини, као и комплетну Србију, морамо да станемо на пут утлиматном велеиздајнику А. Вучићу и његовим манипулацијама. Давањем гласа на изборима СНС странци и А. Вучићу, дајете глас и за национално понижење, велеиздају наших националних, територијалних, историјских и културних тековина које су наши преци градили вековима. Зато, реците НЕ утиматној велеиздаји А. Вучића!

Косово је Срце Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *