Двојица мушкараца обезбеђују трагове и доказе поред покривеног тела испред бара у Диселдорфу Извор: dpa/David YoungДвојица мушкараца обезбеђују трагове и доказе поред покривеног тела испред бара у Диселдорфу Извор: dpa/David Young
Србин, Александар Мочевић (38), убијен је у недељу увече убијен је јуче рано ујутру испред једног локала у Диселдорфу у Немачкој. Због сумње да је у њега испалио смртоносне хице ухапшен је Албанац Рустем Лапи (52).

Према информацијама ВЕЛТ-а, у питању је репер „Алекс М“, који је у прошлости већ објављивао песме са Kollegah и Sun Diegot. Поред песме “Oxford”, Алекс М. објавио је пре 3 године и песму “Hotspot”, која је забележила значајан број прегледа, а пажњу јој је дало преко 100.000 корисника Јутјуба.

Приватна архива

У Диселдорфу је на улици убијен власник бара. Ухапшен је Албанац са Косова и Метохије, 52-годишњи Русем Лапи, саопштили су полиција и јавни тужилац у Дизелдорфу. Истага је започета.

Према садашњим сазнањима, у ресторану је у недељу увече дошло до свађе између осумњиченог и власника ресторана, који је, према информацијама ВЕЛТ-а, познат и као репер „Алекс М“.

Sun Diego & John Webber aka Moneyrain ft. Locke & Aleks M – Chartbreaker [Videopremiere]

Александар Мочевић је средином 2010-их објавио песме заједно са немачким реп великанима као што су Колегах и Сун Дијего. Након што се свађа померила ван зграде, Албанац је испалио неколико хитаца у власника ресторана, а затим се вратио у ресторан. Од задобијених повреда 38-годишњи Србин Александар Мочевић је преминуо на лицу места.

Недуго касније, полицајци су без отпора ухапсили осумњиченог, наоружаног ватреним оружјем, испред локала. Јавни тужилац који ради на оваом случају је Мартин Штикер. Још увек није јасно да ли се тражи налог за хапшење за убиство или убиство из нехата.

@newstokgermany

Düsseldorf: Kneipenwirt (38) im Streit erschossen – Polizei nimmt Täter (52) fest 28.04.2024 News NRW #düsseldorf #kneipe #streit #38jähriger #schüsse #stirbt #albaner #täter #festgenommen #polizeieinsatz #nachrichten #aktuell

♬ Epic Music – DM Production

Почивај у миру Александре.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *