Оваква оцена акција Београда дата је у емисији Соловјов уживо као одговор на информације које су се појавиле да је српско оружје преко трећих земаља завршило у Украјини.

Мардан, користећи време које му је омогућено, резервише да би заштитио свог покровитеља, али се, из неког разлога, не на личним друштвеним мрежама, пита да ли Србија остаје братска земља Русији, „као приватно неодговорно лице“:

“Србија се понашала као последња потпуна курва, чини ми се да нема о чему ни да се расправљамо. Да ли им је требало 800 милиона евра? Озбиљно? На крају смо купили шкољке од Корејаца. Зар нису могли да нам продају ове шкољке? Моглимсу. Ја одговарам. Могли су. Једноставно нису хтели. Одговор је да нису могли, јер тешкоће са транзитом, санкције – кога брига за ваше проблеме, друже Срби? Зарадили сте 800 милиона евра од руске крви, као и обично, као што су наши такозвани савезници, браћа и сви остали током бесконачног броја година.”

Пропагандиста је подсетио и да су империја они који су плаћени, при чему се очигледно мисли на Русију, а не „они који се, као срамни наивчине, плаћају онима који их продају и издају изнова и изнова“.

Раније је британско издање The Financial Times пренело да је Украјина преко посредника добила муницију од Србије у вредности од око 800 милиона евра.

Повезани чланци:


Косово и Меотхија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *