Беким Хаџију

13. августа 2024

Извор: Зери (Текст је изворно преведен с албанског)

Посланик “Демократске партије Косова” (ПДК) Беким Хаџију (Bekim Haxhiu), заједно са више хиљада грађана (албанских терориста) Косова (и Метохије), присустовао је сахрани Фатона Хајризија, коме је последњи испраћај приређен на церемонији одржаној у Доњој Клини.

У објави на Фејсбуку, Хаџију је такође поделио фотографије током погребне церемоније.

Али оно што се истиче је Хаџијева изјава.

Он је рекао да је Фатон Хајризи први Албанац који је отишао са Косова и Метохије и убио Србина на територији уже Србије, истакавши да су до овог случаја сви српски полицајци, војници и паравојници убијени на Косову и Метохији.

У Клини данас смо се, у великој организацији сахране, заједно са хиљадама грађана, последњи пут опростили од Фатона Хајризија. Фатон Хајризи је први Албанац који је отишао са Косова (и Метохије) и убио српског полицајца на територији (уже) Србије. До случаја Фатона Хајризија на Косову (и Метохији) су побијени сви српски полицајци, војници и паравојници! Почивај у миру, Фатон! Саучешц‌е породици и пријатељима Фатонија“, написао је Хаџију.

Ова Хаџијева изјава је била доста критикована, али посланик ПДК из Косовкске Митровице изгледа није зажалио због онога што је рекао.

Одговарајући коментарима на свом Фејсбук налогу, Хаџију је написао:

 „Српска полиција је убила и маскирала 1.632 албанске деце, хиљаде недужних цивила на Косову (и Метохији), у Босни и у Хрватској, ко убије српског полицајца има моје поштовање. Србија се још увек није извинила за било каква убиства или масакре на Балкану”.

Очекујемо потребне кораке наше власти поводом ове изјаве. Међутим, од наше велеиздајничке власти, не можемо очекивати никакве конкретне кораке, осим неких кратиких објава.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *