Фото: КоССев
Синоћ око поноћи, тзв. албанска полиција је више од 10 минута тукла три младића (M.M. (2005), Л.К. (2005),  В.Ј (2003), Р.Н. (2005)) српске националности у близини пицерије Мрвица. Када се чуло запомагање, из кафане Бишевац је изашао господин Лекић који је све то снимио, а тзв. полиција га је заједно са другим лицима брутално привела.

Хапшење господина Лекића је уследило са циљем брисања снимака са телефона. Лекић је данас пуштен.

Младићима се на терет ставља да су напали службено лице тако што су га наводно опсовали на центру, код споменика Кнезу Лазару. Ради се о полицајцу у цивилу који није има никакве ознаке. Након тога бивају праћени и брутално малтретирани и хапшени 500 метара даље.

Родитељи су се данас уплашени скупили испред полицијске станице где нико није желео да им пружи никакву информацију. У страху и боли, а због изјава многих сведока, уплашени су за физичко и ментално стање своје деце. Из тог разлога су позвали и хитну помоћ, којој су тзв. полицајци онемогућили рад и нису дозволили медицинском особљу да прегледају повређене младиће.

Све ово што се дешава је последица велиздајничке политике Александра Вучића који је заједно са Дачићем потписао Бриселски споразум и прихватио Француско- немачки план, који није потписао, али га га примењује.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *