Квази-општина Зубин Поток, по систему албанских сепаратиста, планира набавку 100 такозваних “косовских” и 100 албанских застава, преносе сепаратистички медији.

Уговор вредан 990 евра потписан је са компанијом “БМС Солутионс”.

Према захтеву те тзв. “општине”, биће им испоручено 100 плаво-жутих крпа, димензија 90×150, са дрвеним држачима, као и 100 албанских застава истих димензија са дрвеним држачима.

Тендер је расписан кроз процедуру минималне вредности, док је критеријум за доделу тендера била најнижа цена, а на позив се јавила само једна компанија, која је и победила.

На челу Зубиног Потока, сепаратистичке “општине” са већинским српским становништвом, налази се Измир Зећири који је добио највише гласова на бојкотованим сепаратистичким “изборима”.

Зећири, иначе, своју функцију илегалног челника “општине” не обавља у згради која је за то намењена а изграђена је средствима Републике Србије.

Косовским Албанцима заставе су симбол победе над Србима и предстваљају вековни сан који је остварен тек за време Александра Вучића који је много тога уложио да се то догоди. Најзаслужнија је тзв. “Српска листа” која је ушла у сепаратистички систем како би му дала легитимитет. Тако су изградили читаву инфраструктуру припремајући косовским Албанцима терен за потпуно преузимање власти. Како то није могло да прође без отпора и негодовања Срба, систематски се радило на повећању броја али и национално једнообразно мсаставу тзв. “косовске полиције” која је сада етнички чисто албанског састава.

Пре него што су сепаратисти заузели већ припремљену шему власти, у договору са “Српском листом” организовано је на север Косова и Метохије довучена читава армија такозваних “специјалаца” РОСУ који свакодневно теоришу српски народ присиљавајући их да им се покоре. Ових дана је управо учестало уклањање српских ознака и застава што је процес ка потпуној албанизацији Косова и Метохије на које је Вучић пристао прихватање француско-немачког плана за Косово и Метохију а касније и прихватањем охридског споразума.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *