УМЕСТО ПРОГЛАШЕЊЕ ОКУПАЦИЈЕ ДОБИЛИ СМО КАПИТУЛАЦИЈУ

Србима на Косову и Метохији треба слобода. Њима треба нормалан живот. Њима треба осећај да су део Србије. Материјално како је јуче обећао Вучић не може да замени ништа ово.

После сваке “акције” Албанаца на КиМ, против Срба и Србије, иде се у Брисел. Тамо се “акција” легализује, а по повратку из Брисела саопштавају нам се “мере”, које ће издајнички режим, на челу са Александром Вучићем, предузети да би “акцију” сепаратиста зацементирли.

Сада ће отварати пунктове са “писарницама”, око административне линије. Недавно су отварали пунктове са “банкама “, кад је Курти у договору са Вучићем забранио динар као званичну валуту на територији Републике Србије.

Шта је следеће? Отварање школских и здравствених “пунктова”? Ко не види оволико издаје и предаје, тај није слеп већ је саучесник.

Брисел ће бити изговор, ми нисмо хтели, али држимо реч, макар пропала Србија! Овакво понижење Србима нису приредиле ни окупаторске власти у Другом рату!

Срби у контејнерима у којима ће моћи “слободно да кажу” Косово и Метохија је Србија! Понижени, само још да добију лични број, као у логору, опрости Господе! Следеће је “не дамо Рашку област” и тако редом!

Срби браћо, Србија никада неће бити држава без Косова и Метохије, морамо то схватити!

Мајстор манипулације, Александар Вучић је по ко зна који пут рекао ништа, у ствари сигурно је само “ЕУ нема алтернативу” што у преводу значи “да, Русија има алтернативу”!

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ ЈЕ ЈУЧЕ ПРОГЛАСИО КАПИТУЛАЦИЈУ!


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *