Од 2020. непријатељи овог народа оличени у режиму СНС преко својих клон удружења и лажних опозиционих група и појединаца покушавају да нам увале референдум о руднику.

Референдум не долази у обзир. Не може нико да гласа да ли ћемо ми да живимо или не и ако претекнемо на том референдуму, како ћемо да живимо. Србија одавно нема могућност ни спровођења избора, а референдум без цензуса (хвала другу СавиУ) је тек лакрдија за себе.

Три групације за Вучића одрађују прљаве послове: лажна опозиција (групе и појединци), НВО сектор (школски пример СавоА коме допаде да саопшти народу за Уставни суд јер неко је ипак морао, али је задњицу (јер образа нема) за сваки случај склонио на сигурно) и пешадија, односно ботови. Пошто народ зна за јадац и референдум не долази у обзир, Вучићу је преостало још само да пусти пешадију по сплачинама од медија, али то су већ последњи трзаји.

Литијумска кост стоји у напредном грлу, опције су две: да је испљуну и можда стигну да колико – толико спасу штогод или да је на силу гурну и удаве се и чича мича и готова прича.

За нас нема много опција: слоновско памћење и наплата у виду кривичне одговорности. Србија је жедна историјске правде, па нек почне са литијумом и поклоницима страног интереса, били они председници, доктори наука, тзв. невладин сектор или антропоидни ботови.

Извор: Одбранимо Јадар и Рађевину


Рио Тинто, МАРШ из Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *