Фото: Kristina Kormilitsyna (”Rossiya Segodnya“)
Вучић: Примио сам позив за БРИКС пре десетак дана – у време самита имамо и важне госте у Србији

Пре 10-12 дана сам добио љубазан позив од председника Русије Владимира Путина да присуствујем самиту БРИКС-а у Казању у октобру, рекао је Александар Вучић.

„Ми тада имамо важне госте из иностранства, али не бих сад о томе да говорим, о томе ћемо да причамо 10. октобра“, додао је Вучић.

Шта смо очекивали од издајника и који су то важни гости, важнији од Путина и тако важног Самита на коме ће бити сви највећи незападни лидери земаља? Шолц и Макрон, или “дубока држава” су му ти “важни” гости?

Уместо самита БРИКС-а и јавног позива председника Путима, Вучић је:
  • Изабрао непријатеље Србије који отворено раде на сецесији наше територије и отимању наше свете земље Косова и Метохије. Макрон и Шолц су иницијатори француско-немачког плана.
  • Изабрао је оне који хоће да нас прогласе геноцидним народом. Немци су покренули резолуцију о “геноциду” у Сребреници, Французи су били коспонзори. Скоро цео запад је за сецесију Косова и Метохије и сви су гласали за резолуцију о “геноциду” у Сребреници.
  • Изабрао је оне који хоће да Србија буде рударска колонија. Оне који желе да униште нашу природу, да загаде нашу земљу, воде, униште наш биљни и животињски свет да би они могли да возе елекричне аутомобиле. Они који хоће да униште будућност наше деце и да Србија нестане.
  • Изабрао је наше вековне непријатеље који раде на уништењу Србије, који су нас бомбардовали више пута у 20. веку. Бацали на нас бомбе са осиромашеним уранијумом које су оставили последице и на наше потомство, природан и животињски свет.
  • Изабрао је оне који нас сматрају мање вредним од себе самих и који гледају са подозрењем и понижењем према нама… итд итд.

Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *