Путин и КарлсонПутин и Карлсон

Русија није могла да не устане у одбрану Србије током ратова у бившој Југославији, изјавио је председник Руске Федерације Владимир Путин у историјском интервјуу са Такером Карлсоном.

“Чим су почела дешавања у Југославији, Борис Јељцин дигао је глас у знак подршке Србима. Нисмо могли да не станемо у одбрану Срба, јер су Срби посебан и нама близак народ, са православном културом. То је народ који је патио генерацијама”, рекао је Путин коментаришући како је НАТО прекршио обећање Русији да се неће ширити на исток, а што је у сржи текућег конфликта с Украјином.

Иако су бившег председника Руске Федерације претходно са Запада обасипали хвалом, почели да га оптужују да је алкохоличар и незналица након што је стао у одбрану Срба, истиче Путин и додаје да су се САД ипак одлучиле за кршење међународног права и бомбардовање Београда.

“Тиме су САД отвориле Пандорину кутију. Штавише, шта је речено када је Русија протестовала и изразила своје негодовање? Повеља УН и међународно право су застарели. Сада се сви позивају на међународно право, а тада су говорили да је све застарело”, нагласио је Путин.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *