Сузана Васиљевић је раније радила у МУП-у код Дачића, иако је БИА морала да јој оспори рад у МУП-у из истих разлога пре доласка СНС на власт, али је Микију Ракићу то одговарало због његове кратковидости и аматеризма.

Вулин гостујући на ТВ ПИНК-У рекао да је Вучић у свом окружењу има шпијуне.

“Њој је оспорена безбедносна провера од стране ВБА 2012 да може да се запосли у Министарству одбране као Вучичева саветница. Онда је он као шеф Бироа за кординацију рада служби безбедности рекао да ВБА не напише забрану, него да јој се омогући на “његову личну одговорност”, написао је Тихомир Тришић на свом Х налогу.

Вучићева шпијунка ухваћена на делу

(Преносимо текст из документа из Таблоида број 271)

Координатор рада свих служби безбедности, а која функција је супротна Уставу Србије, није рекао на који је то начин он и председник Николић био на мерама Управе криминалистичке полиције Србије.

Таблоидови истраживачи су дошли до информација, које указују да је потпредседника српске владе требало ухапсити, а да смо иоле озбиљна држава, он би, истог часа, поднео оставку.

Наиме, у својој опседнутости да се до смрти обрачуна са Ивицом Дачићем, јер му је тај задатак дао његов ментор и сексуални партнер Миодраг Ракић, Господар Вучић је за свог медијског саветника ангажовао Сузану Васиљевић, некадашњег шефа Бироа за информисање МУП-а Србије.

Госпођица Васиљевић је вишеструки агент страних обавештајних служби. Њу је Ивици Дачићу у претходном мандату утрапила Демократска странка, да би био под њеном сталном контролом.

Након што је Управа криминалистичке полиције МУП-а Србије, тачније Одељење за оперативно-обавештајне послове, указало да се из просторија МУП-а Србије, тачније из своје канцеларије, госпођица Васиљевић неометано бави шпијунирањем, министар Дачић је, уз сагласност тадашњег председника Србије, отказао уговор о раду на одређено време госпођици Васиљевић. У стални радни однос она није могла бити примљена, јер није имала завршен факултет.

Али, чим је власт преузео Господар Вучић, она је само променила кабинет, па је уз пуну сагласност првог потпредседника Владе Србије, од првог дана неометано износила документа која представљају државну и војну тајну.

Осим господина Жоржа, који је елитни обавештајац француске службе, госпођица Сузана Васиљевић је на сталној вези и са немачком обавештајном службом.

У извештајима њеног ”дечка” Жоржа, и њеним доставама, Александар Вучић се описује као болесни педер, психопата и лудак који воли да му се ласка, и опседнут је шпијунским активностима, обожава да се сматра да је он значајан енглеско-амерички човек у Србији.

Сузана Васиљевић и резидент француске обавештајне службе у Србији Жорж Уриот

Полицијски службеници Управе криминалистичке полиције описујући постојање основане сумње да бивша радница МУП-а Србије одаје државне тајне, да рекетира богате грађане и врши изнуду, предложили су начелну УКП-а Родољубу Миловићу, да се Вишем јавном тужиоцу у Београду предложи за од истражног судије тражи сагласност за предузимањем оперативних мера, а између осталих и слушање њених службених и мобилних телефона.

Истражни судија Вишег суда у Београду одобрио је примену мера, и тај налог је прослеђен техничкој служби Безбедоносно информативне агенције да прислушкује њене телефоне.

Службеници БИА, који су извршавали ове меру, установили су њене честе контакте мобилним телефоном са Александром Вучићем. Тако је настала афера. Ни Вучић ни Николић нису били прислушкивани, осим разговори Сузане Васиљевић са њеним шефом!

Законито праћење активности високе службенице у Влади Србије, која отворено са својим ”дечком” агентом стране обавештајне службе ради против Србије, Александар Вучић је уз помоћ директора БИА подигао на ниво покушаја атентата од њега!

Безбедоносно информативна агенција, на чијем је сада челу извесни Небојша Родић, шездесетогодишњак из Шапца, свакодневно доставља касете снимљених разговора грађана, који су интересантни првом потпредседнику Владе Србије и министру одбране Вучићу.

Читава одељења БИА, по налогу овог опскурног човека, раде на имиџу Александра Вучића, на праћењу Ивице Дачића и функционера СПС-а и бизнисмена.

Десетине полицијских службеника БИА шире гласине како су, наводно, Хилари Клинтон и Кетрин Ештон тражиле од српских власти да се не смењују тужиоци Владимир Вукчевић и Миљко Радисављевић, а да се не испитује криминал Драгана Шутановца! О томе ове госпође нису ни реч проговориле са Томиславом Николићем и Ивицом Дачићем, а Вучић је био ван себе што се и са њим, као “најзначајнијим” човеком у Србији, нису се ни руковале.

Окупацијом медија, Вучић је окупирао и Србију. Он са власти неће отићи изборима. Он мора бити склоњен, или ће Србија, под његовом криминалном и издајничком активношћу, нестати са мапе Европе као суверена држава

Ко је Сузана Васиљевић?

(Преносимо текст из документа из Таблоида број 230)

По чему је Жорж помазио Сузи

Како је, поред осталог, могуће да страни обавештајац за своје службене потребе користи службени факс МУП-а Србије?

Поштовани,

У новинском чланку “Потерница за место помоћника министра?” који сте објавили у Таблоиду бр. 223 у једном пасусу објављујете:

“Најинтересантнија је чињеница да је Милош Опаринца, заједно са поменутим Бранком Лазаревићем, оног истог дана када је Дарку Шарићу јављено да бежи из земље, био са француским обавештајцем баш у вези с тим питањем.”

Тај француски обавештајац о коме говорите у тексту је Георгес Уриот или на српском, Жорж Урио.

Жорж Урио је невенчани супруг Сузане Васиљевић, бивше шефице за сарадњу с медијима МУП-а Србије, која му је направила и боравишну визу, тако да овај специјалац-обавештајац борави у Београду и живи са Сузаном. О везама у којима су Бранко Лазаревић, Жорж Урио и Сузана Васиљевић не треба ни да се прича, фотографије говоре више од хиљаду речи. На фотографији можете видети Жоржа и Бранка у кафани оне вечери о којој говорите у чланку…

Сузана Васиљевић више не ради у МУП-у, на инсистирање Ивице Дачића премештена је у Србијашуме, а са собом је повела и другарице које је довела у МУП. То су Тања Дојчиновић, Тијана Груловић а са њима и Иван Окановић.

Да ли је прави разлог одласка из полиције тај што живи са Жоржом (шпијуном) или је неки други, остављам вама да истражите или захтевате информацију по Закону о доступности информација одјавног значаја.

У једном делу заглавља на фотографији, можете видети да Жорж за своје службене потребе, користи и број факса у Бироу за сарадњу с медијима МУП-а!? Питање је ко му је то дозволио? И каква је веза МУП-а са тим француским оперативцем.

Превод ЦВ-а Жоржа Уриоа са енглеског

  • Адреса: 160 Булевард Мортиер 75020 Париз
  • Тел. 0033 6 11 83 89 19
  • Маил: гуриот7гмаил.цом
  • Датум рођења 1964, Нимес, Француска.
  • Од 1986. сам као официр радио за Министарство одбране. Ангажован у различитим ратним сукобима и кризама у Африци (Руанда 94, Централноафричка Република 93/97, Чад 97,Камерун 94) и бившој Југославији (Босна 93/94/95/96/97/2000 и Косово 99), највећи део времена као обавештајни официр. Радио сам у мултилатералним и мултинационалним срединама током тих операција, често у веома тешким животним и безбедносним условима.
  • Од 1987. до 1989. радио сам као инструктор у тренинг центру за обуку командоса.
  • Од 1990. до 1993. био сам командир борбеног вода у пешадијском пуку, задужен за наставу и обуку 45 војника.
  • Од 1993. до 2001. сам радио као вођа Лонг Ранге Рецон тима (“даљинске”операције), а затим као командант пука у Специјалним снагама. Од 2008. до 2010. године, био сам са чином капетана, командир групе од 450 лица.
  • Од 2001. до 2005. придружио сам се Француској обавештајној служби, као официр специјализован за Балкан.
  • Од 2005. до 2009. сам био 1. секретар Француске амбасаде у Београду. Био сам саветник амбасадора задужен за безбедносну и политичку ситуацију у Србији (Косово,Санџак, Прешевска долина) и Црну Гору.
  • У том периоду сам развио бројне и различите политичке контакте на свим нивоима власти у Србији, на Косову и у Црној Гори, као и унутар оружаних снага и безбедносних структура.

Образовање:

  • 2001: Штапска војна академија, Цомпиегне, Француска.
  • Од 1987. до 2000. различити војни центри за обуку.
  • 1986-1987: Војна академија у Сен Сир Кеткуидан, Француска
  • 1983-1986: Правни факултет, Монпеље, Француска.
  • 1980-1983: средња школа, Безиер, Француска.

Вештине:

  • Добро познавање рада на рачунару, Мицрософт Офис (Wорд, Еxцел, ПоwерПоинт)
  • Говорим француски, енглески, шпански и служим се српским.
  • Возачка дозвола

У тексту коришћен материјал из недељника Таблоид.

Повезани чланци:

Упознајте Вучићеву промискуитетну саветницу са бурном прошлошћу!


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *