Професор Давор Калајжић
Или медицински описано – дебил, имбецил, идиот. Тако изгледају критеријуми за добијање највиших државних позиција кад их расписују напредњаци.

А у пракси то звучи овако: два јаја, паризер, паштета, палачинке, економски тигар, златно доба, летећи аутомобили, мерцедес, папци. И наравно „Смедеревац“ са џемом, без чунка, без оџака, без дима, без дрва – али кува.

По тврдњама политичког оца, шеф „тоталних идиота“ само је „прошао поред правног факултета“, па онда није чудо да се окружује, бира и поставља горе од најгорих. Није му лако. Конкуренција је запањујућа.
Зашто?

Замислите да ради обрнуто, да се окружује и поставља најбоље. Па они не би могли да раде од муке. Ваљали би се све време кад би добили неку ингениозну смерницу типа, паризер и паштета. А можда се и не би ваљали, можда би му рекли – м’рш бре хуљо лоповска!

И ту је проблем државе Србије. Киоск дипломци, дебили, имбецили, „тотални идиоти“, баштовани, кафе куварице, возачи, касирке – зајахали и краду. Просипају памет, а не умеју ни да читају. Кад може он, могу и они. Лизогуз је имунитет од процесуирања. Нема одговорности док климоглавиш.
Изгледа Мића нешто није хтео опет да се учипи и оде му акредитација преко ноћи, али му је вратише преко дана. Кажу зли језици да је запретио да ће обнародовати ко је и како стекао „дипломе“. Тако се они међусобно надјебавају, од зла оца и још горе мајке, а раја копа по контејнерима. Копачи имају научно име златног доба – секундарци. Некад се то звало сиротиња и просјаци, али економски тигар додељује титуле новог светског поретка. Тако је сад издаја преименована у храброст, а капитулација у мудрост. Лопови су постали предузетници, а мафијаши контроверзни бизнисмени.

Крвави потписи свуда су око нас. Хеликоптер, Дољевац, Јовањица, Орашје и Дубона, Рибникар, Јовић, Драгијевић, Стојковић, Бирчанинова, Јоткин казан, ћевапи, Данка, Пасарс …. Док децу спуштају у гробове, дроље се чепе на бини. Док Србија плаче, стока се весели.
Србија је лако клекла. Уличари и шљам дивљају. И умрлице са бандера скидају да би весеље било неометано.
Моба нуди решење.

Придружите нам се, са метлом у рукама!

Извор: Србин Инфо

Давор Калајжић, председник покрета Моба


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *