На трећем протесту против родбинског запошљавања испред ЗЦ. Гњилане у Пасјану окупљенима се опет није обратио нико од руководства болнице, нити из структура власти.

„Поред нас пролазе руководиоци центра. Нема чак ни добар дан, не виде нас, али нас опет снимају кроз ролетне и пребројавају нас. Запошљавају оне који су ванредно завршили школе, а одбијају људе који су редовно завршили школу, људе са радним искуством и људе чија деца живе овде.
Главни техничар болнице је запослио целу породицу и ужу родбину, као и бивши директор који је поред уже породице запослио и ширу родбину. Председник привременог органа Општине Гњилане је запослио супругу, најмање двадесеторо рођака, исто толико чланова породица политичких сарадника.

Злонамерна су писања појединаца о љубавним аферама јер би то унутар ове установе био инцест, с обзиром на родбинску повезаност запослених.

Председници свих српских општина су запослили чланове својих породица и уже родбине.

А обичном човеку који се бори за опстанак ни добар дан!

Протест настављамо у Горњем Кусцу и позивамо људе да нам се придруже, јер заједно можемо много!“

Зато су окупљени на протесту почели са израдом породичног стабла запослених у овој здравственој установи, које ће након што буде постављено на згради установе бити послато и на адресама Министарства здравља, председника Владе, председника државе, као и медијима.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *