Међу званицама су били Порфирије, Александар Вучић, Милош Вучевић, затим министри Синиша Мали, Томислав Момировић, Братислав Гашић, Ивица Дачић, Горан Весић, Марко Ђурић, као и некадашњи министри Драган Шутановац и Зоран Ђорђевић и други, преносе медији.

Вучић на Инстаграму написао:

“Савезници у пресудим историјским тренуцима, Србија и САД деле дугогодишње партнерство и сарадњу, а ја се надам да ћемо наставити да унапређујемо наше односе, засноване на међусобном поштовању и разумевању”

Вучић заборавио да помене да су нас бомбардовали и да нам отимају Косово и Метохију.

Кристофер Хил: Имамo сродну душу овде у Србији

Кристофер Хил, амерички амбасадор у Србији, познат по сарадњи са УЧК терористима 1999. године, држао је говор и нагласио да “имају сродну душу овде у Србији”.

Кристофер Хил:

Имамо земљу која је прошла кроз тешка времена. Ми смо имали тешка времена, али Србија је дефинитивно имала веома тешка времена. Али они су се појавили, мислим у духу и разумевању да Србија разуме у ком правцу иде. И само желим да кажем да желимо да будемо уз Србију на сваком кораку пута. Посветићу се концепту да заједно са САД и Србијом и другим партнерима идемо далеко и ми то можемо! We can do it !

‍Кристофер Хил је такође заборавио да помене бомбардовање и његову сарадњу са УЧК терористима.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *