СРБИЈА – КОСОВО И МЕТОХИЈА – КОСОВСКА МИТРОВИЦА

На тргу Браће Милић, приведени чланови Српске Демократије, који си дошли да демократски изразе своје незадовољство због кречења Српских застава!

Албански сепаратисти су ухапсили Александра Арсенијевића и Стефана Вељковића јер су покушали да спрече албанске сепаратисте да префарбају српске заставе код моста у Косовској Митровици. Као што видите на снимцима Шиптари су их тукли.

Више стотина грађана Косовске Митровице протестовала је испред полицијске станице у Косовској Митровици након што су ухапшене вође Српске демократије, Александар Арсенијевић и Стефан Вељковић. Они су заједно са цивилним организацијама захтевали хитно пуштање двојице Срба, истовремено осуђујући како наводе, прекомерну употребу силе од стране такозване полиције у униформи и цивилној одећи.

Александар Арсенијевић и Стефан Вељковић из Српске демократије пуштени на слободу и отишли код такозване полицијске станице у Косовске Мировице, где су њихово ослобађање чекали окупљени Срби након што их је раније данас ухапсила такозвана “косовска полиција”, јер су се успротивили префарбавању српске тробојке на Тргу “Браћа Милић”, у непосредној близини главног моста на Ибру.

Они су дочекани громогласним аплаузом, да би потом, од полицијске станице у Косовској Митровици кренули ка центру Косовске Митровице.

Носили су српску заставу и колона грађана која је протестовала шетала је за њима.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *