Фото: ЕПАФото: ЕПА
Литијум је срце Србије

Тежишна тачка режима по овом питању су сугестије кроз питања упућена јавности – Зашто би било ко из власти чинио неке потезе који би угрозили здравље свих људи у Србији, па и њих самих?!
-Да ли нас то Рокфелер фондација “спашава” од АВ и литијума, алудирајући на Саву Манојловића?

На прво сугестивно питање режима, јавност нема рационалан одговор, зато што део естаблишмента оличен у опозицији не жели да отворено каже да је у питању неуставна, узурпаторска, унутрашња колонијална управа страног колонизатора, а не Влада која ради у корист интереса свих грађана ове земље.

Кад се о томе отворено говори, јасно и без улепшавања, онда се уз примере других простора сличне стварности може објаснити деловање режима. Нема потребе трошити речи на бесмислене приче о струци, институцијама,условима, дијалогу, јавној расправи, демократији. Имали смо искуство када је Ана Брнабић са позиције премијера изговорила да су сви договори са Рио Тинтом раскинути.

Јавност није препознала да се догодио исти маневар као и по питању КиМ, била је потребна легитимизација за режим кроз изборни процес. Из њиховог угла, добијена је, урађена је процена да се и пројекат литијум рударење може спровести, зато је узурпаторски режим отворено кренуо у кампању. Управо због тога, сви јасно морају говорити истину, Србија је колонија, на власти су узорпатори које Устав не препознаје, а кад је тако, грађанима тај заробљени Устав даје пуно право да се боре за ослобођење Устава и свих нас. Само тако се може решити и тај Рио Тинто, уз пуну свест да се парцијално проблеми не могу решити без комплетне победе.

Друга сугестија која иде кроз упорно помињање Рокфелер фондације и везе са Савом Манојловићем, представља луткарски шоу који на жалост пролази код великог броја грађана, јер не желе да знају, или заиста не знају, сасвим је свеједно, да режим усваја и спроводи законе које предлаже НАЛЕД, да јуниор, млађани Алекс Сорош са нашим Алеком остварује све планове, од пројекта “Отворени Балкан”, лбгт агенде, а те намере спроводи кроз највише носиоце власти.

Замислите колико нас виде као заблудело стадо које не уме да препозна обману и блејећи прати вука у јагњећој кожи. У тој игри сенки и обмана, између тих кривих огледала смо ми, обични људи који не могу да однесу ту медијску победу. Зато ова борба нас обичних људи око литијума, и заштите Уставом загарантованог права на здраву воду, здрав ваздух и земљу, мора да се води кроз дистанцирање од свих покушаја увлачења оних политичких организација које седе у парламенту, без обзира на наратив који пласирају у јавности, јер су прихватили и легитимисали унутрашњу узурпаторску колонијалну управу.

Власт, приземном Гебелсовском пропаганом поручује да литијум враћа КиМ, јер ћемо имати пуно пара, пливаћемо у њима као кроз слано море, па ћемо јачати војску која ће у скоријој будућности, кроз 675 година, готово сутра, повратити нашу територију. Јавност ћути, не подсећа саму себе да је ова узурпаторска унутрашња колонијална управа, предала буквално све надлежности Србије тзв Косову, и дефакто и дејуре, створила нови државни ентитет на нашој земљи. Заправо, потпуним прихватањем страшне стварности да смо окупирани по свим основама и нивоима, народ, сви ми заједно, требамо истој тој манупулаторској, узурпаторској унутрашњој колонијалној управи, да пошаљемо поруку – Да, литијум враћа КиМ, протеривањем Рио Тинта из Србије заједно са свим његовим промотерима из режима.

Око слободе нема компромиса, нема преговора, просто је. Одлучношћу према овом питању рударења литијума подвлачимо црту, са једне стране обичан народ, обични људи, са друге узурпатори из режима. Иза црте, на тој страни где је народ, се налази праведан циљ, правда нам даје одлучност и снагу за победу. Правда нас подсећа да за нас живот има смисла само ако га живи слободан човек.

Рио Тинто стоп!
Даље руке од Србије!

Старешинство покрета Народна Држава


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *