Преко 80% пензионера тренутно умире под стиском извршитеља, преко 50% запослених држи главу на пању, јер имају мач извршитеља за потиљком. То су људи  чији су очеви и дедови стварали ову државу и они не заслужују такво понижење! Нехумани терор извршитеља над грађанима Србије, људским бићима, одузима чак и право на достојанствену смрт!

Извршитељи у својим решењима и до 20 пута увећавају основицу дуга, истовремено се представљајући се као државни службеници, мада преко 80% прихода, које остварују, иде у приватне џепове извршитеља и квинслишке власти са којом највероватније деле крваво отету зараду.

Због папрених цена „услуга“ извршитеља, људи умиру јер немају новца да купе лекове, а живе са једним до два оброка дневно! У исто време, многи извршитељи пријављују годишње приходе од више милиона евра!

Пензионери и радници, они који својим радом одржавају Србију у животу, умиру или живе прашину од живота због похлепе извршитеља. Не прихватамо позивање да раде по закону! Свесно сте пристали да спроводите закон који је у потпуној супротности са моралом, етиком, цивилизацијским и европским стандардима, јер сте видели астрономске зараде за себе, своје породице и политичке менторе!

Грађани Србије,

Извршитељи спроводе налог окупатора и у његово име врше геноцид над становништвом Србије. Овај пут новим средствима, а не метком, маљем и србосјеком. Терор који спроводе није безазлен, како се представља у медијима, већ веома добро знате да је смртоносан по већину оних са којим се сусретну у пословању. Уништавају се породице, фирме, појединци данас, а свако од нас сигурно ће бити њихова жртва сутра!

Ово лукаво масовно убиство, које се врши над грађанима Србије, МОРА БИТИ ХИТНО ПРЕКИНУТО!

Припремајући се за промене, које морамо спровести, јер хоћемо да опстанемо као народ, држава и појединачно, покрет МОБА позива све грађане Србије на заједничку борбу против окупатора.

Свим грађанима Србије гарантује да ће:

  • сва решења од извршитеља бити поништена;
  • већ извршена решења биће преиспитана, а штета коју су претрпели грађани биће надокнађена из имовине одговорног извршитеља, његове уже породице и запослених у канцеларији.
  • Основица дугова из укинутих решења биће подељена у четири једнаке годишње рате ради лакшег плаћања, уколико нису застарела према постојећем закону;
  • Камате на дугове у поступку извршења биће поништена, јер су дугови грађана настали у време окупације.
  • Извршитељи биће оптужени по неколико основа, а најпре за злочин против народа и државе, а сви запослени у њиховим канцеларијама и сви чланови њихове уже породице биће сматрани саучесницима, биће ухапшени, судски гоњени од стране новог суда, комплетна имовина у земљи и иностранству одузета да би се из ње надокнадила штета грађанима које су опљачкали.
  • Свим учесницима у овом злочину против народа и државе бићеукинута сва грађанска права до краја живота уз нечастан отпуст из државне службе, односно, укидање права на пензију.  За њих ће бити формиране посебне казнене установе у којима ће до краја живота бити задужени да санирају штету породицама и појединцима чије животе су уништили пристајући да послују по нехуманим законима окупатора.
  • Компаније које су продавале дугове својих клијената биће кажњене за нехумано пословање од неколико милиона до неколико десетина милиона евра. Одговорна лица у компанијама биће оптужена за злочин против човечности, конфискована целокупна имовина њих и њихове уже породице, одузета сва грађанска права без обзира да ли су држављани Србије или страни.
  • Сва одговорна и повезана лица, која су учествовала у горенаведеним злочинима против човечности, нова државна администрација биће дужна да приведе новој судској власти, било где да се налазе у свету.

Браћо и сестре,

Позивамо вас да се сложимо, помиримо и опростимо једни другима све осим издаје, да заједно формирамо фронт против окупације, пружимо отпор окупатору и његовим квислиншкој влади у Београду и сваком граду и општини у Србији која следи налоге окупационе власти.

Само заједно можемо одбранити животе, само заједно можемо гарантовати да поменути циљеви могу бити остварени. Нема појединачног спасења, само заједно се можемо спасити! Не чекајте да вам неко други донесе слободу! Не кријте се иза оправдања. Узмите свој живот у своје руке! Нисте мали, слаби и неспособни како вас убеђују окупациони медији! И ви сте способни да стварате историју као и ваши преци.

Цена наше слободе сваким даном је све већа и већа. Не остављајте својој деци ропство као терет!

ПРОТЕРАЈМО ОКУПАТОРА, СЛОБОДА НАРОДУ!

Покрет МОБА

У Београду, 18. 10. 2024.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *