Милица Ђурђић отвара нову клинику, кредит од 1,6 милиона добила захваљујући Брнабић

08. јул 2024

Милица Ђурђић, партнерка председнице Скупштине Ане Брнабић, отворила је приватну поликлинику у Београду на води, објавио је портал Nova.rs. Према подацима у које су имали увид, Ђурђић је за потребе отварања ове здравствене установе подигла кредит у вредности од 1,6 милиона евра, након што је под хипотеку ставила стан своје партнерке у Шолиној улици на Дедињу.

Партнерка Ане Брнабић недавно је отворила фирму „МД Клиник“ која се, како је Нова.рс писала, бави „изнајмљивањем властитих или изнајмљених некретнина и управљањем њима“, а сада је отварила и поликлинику у Београду на води.

Ђурђић, иначе специјалиста радиологије, је за отварање клинике подигла кредит, и то преко фирме „MD Clinic“. Реч је о зајму за који је стављена хипотека на стан бивше премијерка на Дедињу. Портал Нова.рс пише да је износ кредита 1.656.170,00 евра у динарској противвредности, што је нешто више од 193 милиона динара.

Брнабић и Ђурђић не живе у поменутој некретнини, већ су и даље у вили Јованке Броз од 750 квадрата, у коју су се уселиле још 2020, а коју би, по закону, у наредна четири месеца морале да напусте.

Извор: Нова.рс


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *