Фото: КоССевФото: КоССев

У северном делу Косовске Митровице извршена је конфискација непокретне имовине Милана Радоичића, односно ресторана „Греј“ и апартмана на шестом спрату зграде изнад овог ресторана. Уједно, сада је и званично конфискована и вила која се повезује са Радоичићем, а која се налази на језеру Газиводе, потврђено је за КоССев у полицији.

„По налогу “суда” конфискује се ресторан ‘Греј’ и апартман на шестом спрату зграде изнад у северном делу Митровице. Такође, конфискује се и његова вила на Газиводама у Зубином Потоку“, потврдио је за КоССев Ветон Ељшани.

Пломбирање ових објеката врши тзв. агенција за управљање конфискованом имовином, а шиптариски терористи региона Север им са својим јединицама асистирају.

На лицу места у улици Чика Јовина, на улазу у гаражу ове зграде, стационирано је једно возило терориста.

Уједно, из ресторана који је предмет конфискације износи се пиће, храна. Изнет је до сада и један лап топ, апарат за електронско плаћање. Уједно, спољни инвентар се уноси унутра.

Из ресторана је у току конфискације изнешен и препарирани вук, а запослени у ресторану је претходно казао медијима да то не фотографишу и не снимају.

На лицу места се могло видети и да се ради на обезбеђивању браве и врата ресторана.

Фото: КоССев

Извор: КоССев


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *