Према најавама медија од 1. марта Србија ће отворити  границе за улазак радника из Албаније и Северне Македоније, углавном Албанаца. После три године рада у Србији стећи ће право грађанства и могућност куповине некретнина.

Ово се другим речима зове ТИХА ОКУПАЦИЈА преосталог дела Србије. Мало је што су нам отели 15% територије него ћемо им легално, и по вољи и интересима Александра Вучића, предати и остатак Србије. Куда ћемо ми, на коју страну да се селимо. Тамо где се населе Албанци, Арапи, џихадисти, Србима нема живота, а они се насељавају чопоративно и одмах стварају своје државе. Зар нам трагедија Срба на Косову и Метохији ништа не говори него товаримо себи још већи белај и муку.

АЛЕКСАНДРЕ ВУЧИЋУ, обраћам ти се као грађанин Србије забринут за судбину својих потомака, ШТА РАДИШ СА СРБИЈОМ, У КАКАВ ЈЕ АМБИС ВОДИШ, ГОРИ ОД ОНОГ БРОЗОВОГ? ЗАР ТИ ЈЕ ЗАИСТА СТАЛО ТОЛИКО МНОГО ДО ЛИЧНЕ ВЛАСТИ, ПА СИ СПРЕМАН НА СВЕ УЦЕНЕ И ИЗДАЈЕ САМО ДА БИ ЈЕ САЧУВАО?

Немој ми, молим те само  говорити о аутопутевима, брзим пругама, метроу и Београду на води, јер и то си радио зарад туђих интереса и по туђим налозима и личних интереса.
Престани, молим те, већ једном да обмањујеш овај слуђени народ причама о твојој НЕЗАВИСНОЈ ПОЛИТИЦИ јер делујеш комичније од циркуског кловна.

Не хвали се не завођењем санкција Русији, много је Русији стало до твоје подршке, а и велику ће штету имати ако јој ти заведеш санкције. Мани га Мито!

Кад год ”победиш” на изборима, увек срљаш у даља потонућа и издају. Ако мислиш да је народ баш толико глуп и слеп, вараш се. Зато, сети се речи коџа Милоша, народ ћути, мењај политику док није касно.

Уместо што увозиш непријатеље Србије, учини све да млади људи не одлазе из ње, а они који су отишли нека се враћају.

У противном, АЛЕКСАНДРЕ ВУЧИЋУ, ПОДНЕСИ ОСТАВКУ ШТО ПРЕ, помози Србији да постане земља нормалних људи, који се неће плашити за своје сутра.

Још нешто, на крају, ово зло Србима на Косову и Метохији натоварио си ти својом глупом политиком, а сада се ишчуђујеш и прозиваш белосветске Курте и Мурте, опскурне ликове који нису вредни помена.

За сада толико.

Рекох и спасих душу своју.

За главу се не бојим, потпуно је не вредна у односу на ово о чему написах.

А ВИ ОСТАЛИ СРБИ, АКО И ДАЉЕ МИСЛИТЕ ДА ЈЕ МЕСИЈА СИШАО МЕЂУ ВАС, НАСТАВИТЕ ДА ЋУТИТЕ. СУТРА ЋЕ БИТИ КАСНО ЗА КАЈАЊЕ.

С. С.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *