Овако нам узвраћа гостопримству такозвани немачки амбасадор на свом “Х” налогу.

Далке, такозвани амабасадор у никада државе “Косово”, каже да је манастир Високи Дечани “косовски манастир на листи УНЕСКА”.

То није ненамерна грешка, већ једна од најважнијих одредница “француско-немачког” плана за независност Косова и Метохије. По том плану “Косово” мора постати члан СВИХ међународних организација. Једна од првих је УНЕСКО, који је кључан за заштиту и очување угрожених културних баштина широм света.

Ступање “Косова” у УНЕСКО, које је предвиђено “француско-немачким” планом, означило би почетак формалног присвајања светиња Српске православне цркве на Косову и Метохији од стране Албанаца. Тај процес не би трајао много дуго, и био би окончан стављањем Високих Дечана, Грачанице, Пећке Патријаршије и других наших светиња под административну јурисдикцију Албанске православне цркве.

У данашњој објави на свом “Х” налогу написао је Јорн Рохде:

“Данас смо завршили нашу конференцију амбасадора независном посетом тзв. “Косова” на листи УНЕСКО-а Манастир Високи Дечани. Место јединствено! Захвални оцу Сави и његовој братији и обогаћеној дискусији”.

Отворено се ради на отимању наших светиња, културних и историјских тековина и то уз подршку актуелног председника А. Вучића!


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *