Бил Клинтон је именован 50 пута у поверљивим судским документима у истрази о сексуалној трговини са Џефријем Епстајном, наводи се у извештају АБЦ њуза. Документи ће вероватно бити објављени ове недеље.

Бивши амерички председник Бил Клинтон је међу скоро 200 људи који су именовани у поверљивим судским документима, повезаним са истрагом о трговини људима у вези са сексом Џефрија Епштајна-Гислен Максвела, која ће вероватно бити објављена ове недеље, тврди се у извештају Еј-Би-Си њуза.

Велики непријатељ Срба, Бил Клинтон биће идентификован као „Џон До 36“ у збирци судских докумената везаних за покојног педофила Џефрија Епштајна. Очекује се да ће документи бити пуштени ове недеље.

Шиптари у сред главног града своје лажне државе имају статуу и булевар једног од најгорих педофила у историји!

Албанци су историјски показали склоност организованом криминалу. Много пута у прошлости били су регрутовани као убице, отмичари и разбојници од стране сила попут Османлија и Венецијанаца.

Узимајући у обзир оно што сада знамо о Билу Клинтону, да ли је време да поново погледамо мотиве који стоје иза његове подршке албанском сепаратизму на Косову и Метохији и агресији НАТО-а на Југославију 1999? Колику је улогу Клинтонова умешаност у педофилски криминал и међународне криминалне мреже имала у његовој спољној политици?

Чињенице о Епштајну:

Џефри Едвард Епштајн (20. јануар 1953 — 10. август 2019) је био амерички финансијер и сексуални преступник. Рођен и одрастао у Њујорку, Епштајн је започео свој професионални живот предавајући у Далтон школи упркос томе што није имао факултетску диплому. Након отпуштања из школе, ушао је у банкарски и финансијски сектор, радећи у Беар Стеарнс-у на различитим улогама пре него што је основао сопствену фирму. Епштајн је развио елитни друштвени круг и набавио много жена и деце које су он и његови сарадници сексуално злостављали.

Полиција у Палм Бичу на Флориди је 2005. године почела да истражује Епстајна након што је један родитељ пријавио да је сексуално злостављао њену 14-годишњу ћерку. Федерални званичници су идентификовали тридесет шест девојака, од којих су неке имале само 14 година, које је Епштајн сексуално злостављао. Епстајн је признао кривицу 2008. године и осудио га је државни суд у Флориди за прибављање деце ради проституције и за навођење на проституцију. Осуђен је само за ова два злочина у оквиру контроверзног споразума о признању кривице и одлежао је скоро тринаест месеци у притвору, али уз опсежну радну слободу.

Епштајн је поново ухапшен 6. јула 2019. по савезној оптужби за сексуалну трговину малолетницима на Флориди и Њујорку. Умро је у затворској ћелији 10. августа 2019. године. Медицински вештак је пресудио да је његова смрт самоубиство вешањем. Епштајнови адвокати су оспорили пресуду, а у јавности је постојао значајан скептицизам о правом узроку његове смрти.

Пошто је Епстајнова смрт искључила могућност покретања кривичне пријаве против њега, судија је 29. августа 2019. одбацио све кривичне пријаве. Епштајн је деценијама био у вези са британском социјалисткињом Гхислен Максвел, што је довело до њене осуде 2021. по америчким федералним оптужбама за трговину људима и заверу због тога што му је помагала да набавља девојчице, укључујући 14-годишњакиње, за сексуално злостављање деце и проституцију.

Према адвокатима Епштајнових жртава, Епштајн и пријатељи који су путовали са њим су починили многе злочине над малолетницима на острву Малом Сент Џејмсу.

Мали Свети Џејмс је мало приватно острво на Девичанским острвима Сједињених Држава које се налази југоисточно од суседног Великог Светог Џејмса, оба на јужним обалама већег острва Сент Томас и припада подокругу Исток Крај, Свети Тома. Острво од 70 до 78 јутара (28 до 32 ха) било је у власништву америчког осуђеног сексуалног преступника за децу Џефрија Епштајна од 1998. до његове смрти 2019. године. Током Епстајновог власништва, острво је стекло локалне надимке као што су „Епштајн острво“, „Острво греха“ и „Острво педофила“.

Судски документи наводе да је 17-годишњу Вирџинију Робертс Епстајн натерао да има секс са принцом Ендрјуом у неколико наврата, укључујући и део оргије на Малом Сент Џејмсу. Бакингемска палата је демантовала ове оптужбе.

Према речима локалног становништва, Епштајн је наставио да доводи малолетне девојчице на острво 2019. године, након што је регистрован као сексуални преступник. У августу 2019, након Епстајнове смрти, агенти ФБИ-а су претражили његову резиденцију у Малом Сент Џејмсу.

Клинтон и Гислен Максвел стоје на степеницама Епштајновог приватног авиона, „Лолита експрес“, 2002.
Епштајнова жртва масира Била Клинтона на малом аеродрому у Португалу 2002. године.
Бил Клинтон и Александар Вучић

Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *