ПРЕКО 800 ПОРОДИЦА У СРБИЈИ ЧЕКАЈУ НА УСВАЈАЊЕ, МЕЂУТИМ, НАША ДРЖАВА ДАЈЕ НАШУ ДЕЦУ НА УСВАЈАЊЕ ЉУДИМА ИЗ ИНОСТРАНСТВА. ТО СЕ СПРОВОДИ У ШЕСТ КОРАКА

Превод са сајта https://saintmaryadoption.com/international-adoption/serbia-adoption/…)

Социјални радници Центра су законски старатељи детета и издају коначну одлуку о усвајању и одржаће „церемонију усвајања“ када усвајање буде коначно.

Корак 1:

Посветите се Србији. Урадите своје истраживање. Закључите да је Србија добра за вашу породицу. Посветите се акредитованој агенцији која ће вас правно водити кроз процес усвајања као „примарни пружалац“ услуга усвајања. Упоредите земље овде да видите које би вам могле одговарати? Корак

2: Чекање деце/Писмо о намерама.

Министарство за бригу о породици и демографију Републике Србије води списак деце доступне за међународно усвојење (Централни регистар домаћих и међународних усвојења). Без добијања било каквих информација за идентификацију, можда ће вам бити представљене додатне информације о деци која су тренутно доступна за усвајање. Препоручујемо вам да се консултујете са лекаром, поред вашег социјалног радника, како бисте били сигурни да сте задовољни медицинским и/или посебним потребама детета. Ако донесете одлуку да кренете даље са одређеним дететом, ми ћемо вам помоћи да припремите „Писмо о намерама“. Ово писмо ћемо доставити српском Министарству за бригу о породици и демографији. Пошто Србија не обрађује много усвојења, ако тренутно нема деце, или ако не видите дете које бисте желели да усвојите, још увек можете да радите на припреми папира који ће бити неопходан за усвајање било ког српског детета, након дете је идентификовано.

Корак 3:

Припремите папирологију Без обзира на то да ли познајете дете које ћете усвојити или не, морате да попуните одређену количину папира да бисте стекли право да усвојите српско дете. Ово укључује кућну студију коју УСЦИС мора одобрити као део хашких прописа о усвајању. Уз кућну студију, даћемо вам списак докумената које Министарство Србије жели да види. Ови документи се обично називају вашим „досијеом“. Ваш досије ће бити завршен са сертификатима под називом „Апостиле“. Ми ћемо вам помоћи да завршите све ово. Пружамо личне услуге усмерене на пажњу и доступни смо да одговоримо на сва питања док пролазите кроз потребну папирологију.

Корак 4: Поднесите документацију српском Министарству. Када попуните свој досије и добијете одобрење ЦИС-а, ми ћемо ове документе доставити српском Министарству. Следећи корак је да вам помогнемо да добијете привремено одобрење преко УСЦИС тако што ћете испунити ЦИС И-800. Помоћи ћемо вам у сваком од ових корака. Корак

5: Путујте у Србију ради финализације усвајања. Након успешног завршетка корака 4 изнад, УСЦИС ће послати ваше привремено одобрење директно амбасади САД у Србији. Када се то деси, бићете позвани да одете у Србију да се сређујете осталу папирологију, повежете се са дететом и завршите усвајање. Локални општински центар у Србији ће пратити вашу повезаност са дететом у земљи око 3 недеље. Социјални радници Центра су законски старатељи детета и морају да дају сагласност на усвајање како би оно напредовало. Центар ће издати коначну одлуку о усвајању и одржати „церемонију усвајања“ када усвајање буде коначно.

Очекивани боравак у Србији је око 3,5 недеље или приближно 24 дана.

Oве фирме се баве продајом одузете деце, њихова даља судбина се не зна, бришу се из система наше државе као да никада нису ни постојала, а документација о усвајању је тајна и недоступна Одузимају се само мала деца узраста од 1 до 5 године зато да се не би сећала одакле су дошла.

Актуелне фирме:

За ОТИМАЊЕ ДЕЦЕ и продају Западу је одговорна министарска Кисић и цело министарство Србије, плаћено од народа дебело!

Ваша рођена деца нису ваша“, каже Јелена Зорић директора центра у Новом Саду.

Иначе Јелена Зорић је разрешена дужности. Решење агенције за борбу против корупције, која каже да дир. центра за социјални рад Јелена Зорић, буде разрешена те функције! Међутим, она и центар за социјални рад Нови Сад су ИЗНАД ЗАКОНА. Центар за С.Р. је наднационално тело над киме ни држава ни суд немају надлежност!

Јелена Зорић, директорка Центра за социјални рад

Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *