Човек који данас живи у Америци у држави Ајова, признао да је убијао Србе у Сребреници. Његова ћерка Наида Малић ради у Insight Global агеницији у Ајови и бори се за “геноцид” у Сребреници док су јој оцу крваве руке до лаката.

Колико српских породица је Неџад Малић завио у црно и колико српске деце побио, а данас ужива на плажама слободан? Зашто Хаг и тужилаштво у Босни и Херцеговини нису никада тражили изручење овог злочинца?

Када ће Насер Орић и он да одговарају за злочине над Србима?

На видео снимку се види Неџад Малић, један од припадника 28. дивизије Армије БиХ, који иронично говори: „Ваљда ћемо их развалити, што рек’о Мидо, поклати ко керове. Неће моћи да узму оно што су наумили и оно што су узели од нас, а то су неки блокови и цигле. Ето толико“.

У наставку други припадник у групи 28. извиђачко-диверзантског одреда Армије БиХ додаје: „Само убијати… само клати и убијати, убијати четнике! Ма чо’ече, само уништити све што је српско и ништа друго!“

Годину дана касније ови кољачи су се разбежали из Сребренице пред војницима војске Републике Српске остављајући своје жене и децу.


Република Српска – Српска Спарта!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *