Американац Вилијам Вокер, у том тренутку шеф Верификационе мисије ОЕБС-а на КиМ комотно је на данашњи дан пре две и по деценије, 15. јануара 1999. године, могао шефовима на Западу да јави да је задатак због ког је дошао на КиМ “извршен”.

Ево са чиме се бавио отац Јелене Карлеуше (Драган Карлеуша) који је лажно сведочио о побијеним Шиптарима да би стрпао свог председника у Хаг, данас је он, наравно, слободан и срећан човек који ужива у благодатима Србије.

Афера потопљене хладњаче у Дунаву, у којој су наводно били лешеви Шиптара са Косова, наводно убијених од наше полиције, која је потапањем хтела да уништи доказе о злочину, требало је да буде један од главних тренутака такозваног тужилаштва Хашког трибунала против Милошевића.

Тужилаштво је доказе о хладњачи најавило као камен темељац оптужбе о кривици полиције, која је вршила злочине над цивилима на Косову. Већ у току сведочења било је јасно да тужилаштво превиђа неке битне логичке детаље, и да је читава прича пуна рупа. Направљен је низ грубих материјалних грешака у доказивању. Имали су само десет снимака камиона споља, а ниједан изнутра, и два сведока.

За потребе Трибунала је потопљена једна слична хладњача. Пошто је била сасвим празна могла је да се фотографише само споља, зато нема кључног доказа да су у камиону заиста били лешеви, осим изјаве сведока, али та могућност није споменута ни на суђењу. Гробница са тим сахрањеним лешевима није нађена, ни Батајница један, ни Батајница два, ни Петрово Село. Осим тога, Карлеуша је сведочио о невероватним стварима; да су међу распаднутим телима нађене нераспаднуте личне карте. Замислите то.

Речи кључног сведока рониоца Живадина Жике Ђорђевића који је Карлеушиној радној групи дао изјаву, нико није споменуо на суђењу нити је дата тужилаштву као доказ, зато што је ДИРЕКТНО РУШИЛА СВЕДОЧЕЊЕ КАРЛЕУШЕ.

Док сарадници НАТО окупатора не буду осуђени правда неће бити задовољена.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *