ПУКОВНИК БОШКОВИЋ: НАШЕ ОРУЖЈЕ ТРЕБА ДА ИДЕ ДИРЕКТНО УКРАЈИНУ ТЕОДОРОВИЋ: СРАМОТА ЈЕ ШТО СРБИЈА НИЈЕ УВЕЛА САНКЦИЈЕ РУСИЈИ

Петар Бошковић, бивши пуковник и Начелник за односе са јавношћу Војске Србије, сада функционер партије Здравка Поноша за ТВ Н1:

Али је овде основно питање због чега муниција не иде директно Украјини? Па, опростите, ви сте признали територијални интегритет Украјине, због чега извоз оружја не иде преко СДПР-а? Основно је питање због чега ви званично не извозите муницију Украјини? Подсетићу Вас, Руси су нама 1992. први увели санкције а онда су редовно, сваког месеца, извозили наоружање и војну опрему Хрватима и слетали авионима на аеродром на острву Крк!

После пуковника Петра Бошковића јавности у Србији преко Н1 обратио се и Душан Теодоровић, професор Саобраћајног факултета у БГ, редовни члан САНУ и истакнути учесник антивладиних платформи:

  1. КОСОВО ЈЕ САМОСТАЛНА ДРЖАВА
  2. КОСОВО ЈЕ БИЛО СРПСКО ТЕК ОД 1912
  3. СРАМОТА ЈЕ ШТО СРБИЈА НИЈЕ УВЕЛА САНКЦИЈЕ РУСИЈИ

Који је узрок дивљања НАТО плаћеника ових дaна по земљи Србији је једно интересантно питање.

БОНУС ВИДЕО:

Погледајте снимак са каквим огавним улизивањем се тадашњи начелник Управе за односе са јавношћу пуковник Петар Бошковић обраћа пуковнику Инглишу.

Пуковник Инглиш је иначе тада (2012) дошао да обучи српску војску како да се “односи према јавности”. Како то раде Британци знамо најбоље по злогласном портпаролу НАТО Џејми Шеју.

ПОСЕБНО ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ СА КАКВИМ УЗБУЂЕЊЕМ ПУКОВНИК БОШКОВИЋ ИЗГОВАРА “мом пријатељу”


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *