Фото: Фејсбук, Александар СорошФото: Фејсбук, Александар Сорош

Мирослав Паравиња:

“Ми смо имали ситуацију, да нам овај несрећник што нам изиграва председника, да је једноставно представљао тај “Отворени Балкан” као да је у питању нова Европска Унија. Међутим, ја ћу да се вратим мало назад.

Знаш на чега мени то личи? Мени то личи на Јосипа Броза Тита и како се звао онај Шиптар, Албанац, Енвер Хоџа. Значи, својевремено је Чеда Броз пустио Шиптаре и они су окупирали Косово. Дао им држављанство, дао им све.

Сад тај “Отворени Балкан”, прво треба знати ко је то осмислио. Значи, спровео је овај наш несрећник а осмислио је стари Сорош. Да ли је стари жив или црко, ја стварно не знам, али замењује га мали Сорош, који је по професији хомисексуалац, Алекс Сорош. Он је учествовао у овом “Отвореном Балкану” и пре једно три године и нешто је потписан споразум између Србије, Албаније и Македоније о слободном промету радника.

Е сад, на чега мене то подсећа. Ја износим своје мишљење и мислим да сам сто посто у праву, а слушаоци у коментару нек одговоре дал јесам или нисам. Значи, ми смо једна земља, која како каже наш колега, која инвестира у инвеститоре, стране инвеститоре.

Значи, шта је циљ? Поред тога да се украде добра провизија од неког кредита који је дошао споља и даје се страној компанији, значи политичари који то реализују, они краду. Ја нећу да користим лепе речи, ја користим речи које народ разуме. Немам страха, стварно. Значи они краду, поред тога је циљ да се уништи домаћа производња…”

Послушајте цео снимак.


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *