Имали смо прилику јуче да видимо на сајту тзв. Косова, где је “Косовска агенција за приватизацију” донела одлуку да стави под закуп следеће објекте који се налазе на територију оппштине Штрпце:
– Ресторан ” Експрес ” – 336.8 m2
– Пословна зграда ” Партизанка ” – 151.9 m2
– ” Ски бифе ” – 35.7 m2
– ” Кафана Љуботен ” – 110 m2
– Хотел ” Бреза ” – 2500 m2 и 92. ари земље.

Доласком на власт градоначелника Штрпца господина Далибора Јевтића креће незапамћена велеиздаја наше Сринићке Жупе и протеривање наших суграђана из својих топлих домова!

Градоначелник Штрпца Далибор Јевтић свој први радни дан започео је посетом “Ски центра Брезовица”.

Његова посета је имала за циљ да припреми раднике на велеиздају која је уследила нешто касније.
Оформио је нови борд директора који је био под контролом градоначелника Штрпца Далибора Јевтића. На функцију извршног директора ил’ директора борда поставио је господина Бојана Савића.

Јануара месеца 2022. “Ски центар Брезовица” прешао је у финансијски и правни систем тзв. Косова. Захваљујући господину Далибору Јевтићу и генералном директору господину Бојану Савићу “Ски центар Брезовица” прелази у власништво тзв. државе Косова. Република Србија губи сва права пословања и финансије којима је приходовала “Ски центром Брезовица”.

Такође желим напоменути оно што је битно, да након ступања друштвеног предузећа Брезовица у функцију и пуној сагласности са правним системом тзв. Косова, радници који су се противили тој велеиздаји остали су без посла.

Без посла је остало више од 12 породица и ту захвалност дугују градоначелнику Штрпца Далибору Јевтићу и тадашњем извршном директору господину Бојану Савићу.
Сва издаја која долази касније надовезује се на ону прву коју је започео градоначелник Штрпца господин Далибор Јевтић са тадашњим генералним диреректором господином Бојаном Савићем!

У медијима сте имали прилику да видите како градоначелник Штрпца Далибор Јевтић глуми “поштеног и правичног човека” иако сви знамо да он то није и никад неће бити.
ПОСТАВЉЕН ЈЕ ДА НАС ИЗДА И ПРОТЕРА СА ВЕКОВНОГ ОГЊИШТА!

Градоначелник Штрпца Далибор Јевтић говори како није обавештен о приватизацији “Ски центра Брезовица”, а не само да је обавештен, већ је на почетку свог мантата и свог првог радног дана уговорио издају, коју је касније реализовао господин Бојан Савић као извршни дирекор “Ски центра Брезовица”.

У овако тешком времену које је пред нама потребно нам је јединство и слога!
Без обзира што похлепни и алави на новац појединци покушавају да продају и издају све што је у њиховој “моћи “.
На нама је да се од таквих појединаца склонимо. Њих је свега 5 % у општини Штрпце, а најбитније је да се јасно и гласно издвајају од осталих!

Од наших суграђана захтевам да се укључе у сарадњу и пружању демокартског отпора са слоганом “СТОП ВЕЛЕИЗДАЈИ”. Морамо се сами борити, то је једини начин да останемо и опстанемо на свом вековном огњишту. Нема страха, нема предаје.

“Ски центар Брезовица” морамо сачувати, он је наш!

Живела Србија, одавде нема назад!


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *