ФОТО: Заклетва за правдуФОТО: Заклетва за правду

Такозвани основни суд у Приштини осудио је Горана Ракића на условну казну затвора у трајању од 3 месеца и новчану казну од 1.000 евра, који се оптужује да у својству Куријевог министра, није тачно представио тражене податке у обрасцу за пријаву имовинског стања.

Према овој пресуди, казна затвора од 3 месеца неће бити извршена ако оптужени Ракћу року од једне године не изврши друго кривично дело.

У међувремену, оптужени Ракић је дужан да плати казну од 1.000 евра у року од 15 дана од правоснажности пресуде.

Према пресуди, ако исто лице не може да плати новчану казну, онда ће се ова казна заменити казном затвора тако што ће се за један дан затвора обрачунати износ од 20 евра.

Такође, оптужени Ракић је обавезан да плати трошкове поступка колико му суд обрачуна и износ од 100 евра за судску таксу.

Ко је Горан Ракић?

Горан Ракић се заклео на устав сепаратистичке, тзв. владе у Приштини и био је министар у тој “влади”.

Горан Ракић и Александар Вучић су:

  • омогућили стварање војске сепаратистичке шиптарске квази државе
  • Ракић (под патронатом Вучића), као члан владе Аљбина Курија, је гласао да се експропријацију земљиште Срба на којима су направљена касарне и базне станице за РОСУ “полицију”
  • приморали српске судије да из система српског правосуђа пређу у сепаратистичко правосуђе
  • довели су РОСУ “полицију” на север Косова и Метохије, јер до доласка њихове власти тзв. РОСУ “полиција” није могла да се појави на север Косова и Метохије
  • омогућили да се “РКС” таблице прошире
  • срушили су барикаде на митровачком мосту и омогућили Албанцима да уђу на север Косовске Митровице
  • дали Албанцима посебан телефонски код, на тај начин су оштетили Телеком Србију за 70 милиона евра, пошто је толико Телеком Србија убирао од Интернет услуга
  • дозволили су да сепаратисти постане члан свих спортских међународних организација, чиме су допринели да српска деца не могу више да се баве спортом…

За више информација прочитајте:

Поред Горана Ракића имамо још једног агента у Скупштини Данијелу Вујичић! Такође је та особа изабрана за председицу Одбора за Косово и Метохију.

За више информација прочитајте:


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *