Грађани треба да бране Устав као што бране зидине града.

Устав републике Србије, тачка 2. јасно говори да су грађани носиоци суверенитета државе, самим тим и последњи бедем заштите уставно/правног поретка и највишег правног акта који сваком човеку у Републици Србији гарантује слободу.

Устав Републике Србије је заробљен и згажен од стране политичког естаблишмента, вођа такозване позиције и опозиције, што нас је довело у стање провизоријума и статуса колоније, а не суверене државе. Република Србија је доведена у економску зависност међународних актера, постала је полигон јефтине радне снаге, прљавих технологија где страни власници наших рудних ресурса плаћају радницима минималац довољан за скромни ковчег и сахрану, наше воде више нису наше, политички естаблишмент има дозволу колонизатора да на унутрашњем плану чини шта год жели док испоручује све обећане интересе за своје парче власти, створени су дахијски феуди путем извршитеља који се богате изван сваке мере и сврхе, Окупациони контролори нашег естаблишмента надгледају наша бирачка места као да су у својим земљама, одузимајући нам право на слободан избор, Бриселским споразумима, Франуцуско/Немачким планом за Косово и Метохију, Охридским анексом су у потпуности повукли Републику Србију са Косова и Метохије, директно угроживши суверенитет и територијални интегритет наше земље.

У последња два изборна циклуса избори нису одржани ни у једном облику на Косову и Метохији, а Устав јасно каже да је Република Србија једна изборна јединица, чиме су последња два изборна циклуса изашла из оквира Устава. Председник Републике Србије је узурпатор те институције која би требала да одражава јединство власти и територије, Устав Републике Србије га не препознаје. Народни посланици су узурпирали своје посланичке мандате, Устав их не препознаје. Устав је у тамници.

Људи сабрани у народну одбрану Устава Србије, имају Уставну обавезу да стану у бедем одбране највишег правног акта који нам гарантује слободу. У складу са тим, и у складу са наведеним чињеницама о стању у ком се Србија налази, а упркос томе, Народна одбрана Устава, позива све народне посланике да напусте народну Скупштину Републике Србије којој је то име укаљано претворивши се у издајничку јазбину окупациних профитера и послушничке олигархије. Народна Одбрана Устава, позива посланике да покрену процес враћања политичких партија грађанима којима су дужне да служе, из руку олигархијског естаблишмента који је у служби страног фактора. Тим чином би заједно са народном одбраном Устава, стали под једну заставу Уставног сабора, и Србију вратили у Уставни поредак.

Одлука је лака и једино морална. Уколико овај позив буде игнорисан, а узорпатори посланичких мандата остану неми, Народна одбрана Устава ће предузети кораке које је свим људима у овој земљи наложио закон о одбрани Републике Србије и Устав Републике Србије као највиши правни акт. Људи сабрани у народну одбрану Устава поручују, Устав је наш штит, а свако његово слово је наш мач.

Живот има смисла само ако га живи слободан човек.

Сви они који желе да стану у одбрану устава републике Србије ПОЗИВАМО да се придруже у борби покрету Народна Држава! У наредном периоду ћемо изаћи јавно са правцима деловања. За почетак можете доћи и дати подршку протестима које организује покрет Уједињени Народ Србије, који почиње свакодневно испред Председништва од 3. јуна.

Циљ свих наших будућих акција је ОДБРАНА УСТАВА и скидање Колонијалног Статуса Србије.

ДО СЛОБОДЕ!
УСТАНИ, НЕ ОДУСТАНИ!


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *