Такозвани извршни директор Оператор система, преноса и тржишта електричне енергије такозваног “Косова” (КОСТТ) Еветар Зец́ири саопштио је да је од данас Електросевер преузео одговорност за потрошњу електричне енергије на северу, преноси Газета Блиц.
Зећири је навео да је та одлука ступила на снагу одмах након поноћи.

“Дана 1. јануара 2024. године, са почетком у 00:01, снабдевач Електросевер, компанија лиценцирана и регистрована према законима Републике Косово, почела је да бележи потрошњу енергије за четири северне општине. Тако је преузела одговорност за потрошњу енергије на северу. После више од 20 година, струја потрошена на северу биће плаћена исто као и у остатку земље“, рекао је Зећири.

По неким проценама, држава Србија и уопште српско власништво се процењује на неких хиљаду милијарди долара. Наравно у то улази и Трепча, Газиводе, национални парк Шар Планина, све фабрике од Пероникла, до у Качанику има једна фабрика цемента. То је све било српско власништво, власништво Републике Србије. Ми смо плаћали деценијама кредите и камате, рецимо за Трепчу итд. Ова банда овде се сагласила са тим да се све преда, да им преда те књиге, и да они у тим књигама изврше промене и да то више не буде власништво Републике Србије.

Нека вам је на част свима који сте гласали за велеиздајника А. Вучића!

ЧАСТ И БРУКА ЖИВЕ ДОВЕКА!


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *