Квислиншка власт најпре обећава да ће ископавање донети велику економску добит. Терцирају “стручњаци” који надувавају економску корист и умањују еколошку штету.

Затим покушавају да закључе дискусију, проглашавајући је нелигитимном и непотребном, јер је ствар решена. Терцирају страначки ботови и прикључени “интелектуалци” називајући свако противљење лудачким.

Затим нас застрашују да ћемо настрадати ако не прихватимо. Терцирају чак и идолопоклоници запада, који не виде никакав проблем у томе да подржавају такав однос према земљама које нам наводно прете ратом и окупацијом ако донесемо за њих погрешну одлуку.

Затим убеђују како се противе само непријатељи и издајници Србије. Терцирају чак и Руси, говорећи да нам прети обојена револуција. Успут, исти они којима је једна таква, она у Украјини 2014, промакла иако им се одвијала пред носом.

Сад нас називају примитивном и затуцаном стоком која не прихвата промене и модернизацију. Терцирају релативизатори и ботови општег смера, који “све капирају” и “виде ширу слику”, додуше најчешће под никовима и лажним именима на друштвеним мрежама.

Ова власт је од почетка говорила о нужности промене свести и ово последње је сасвим логична последица таквог опредељења. Дехуманизација народа, укратко. А дехуманизација најчешће води насиљу и његово је оправдање.

И не заборавимо на Косово, које се предаје у тишини, и због кога је можда и сва ова бука.

Јер непријатељ ће нам ископавање можда и опростити. Али Косово свакако неће.

Пише: Владимир Коларић


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *